Basiskracht voor elk hoogsensitief persoon

Leer jouw hoogsensitieve genen kennen.

Sta je op een kruispunt en weet je niet welke weg je in moet slaan. Wordt het tijd dat je voor jezelf kiest. Heb je moeite met het aangeven van je grenzen en vind je het lastig om nee te zeggen. Wordt je snel beïnvloed door sferen, stemmingen en emoties van andere mensen. Kun je niet goed omgaan met druktes en grote groepen mensen. Kun je er niet tegen als er op je vingers gekeken wordt ben je dan snel afgeleidt, Raak je gauw geïrriteerd als je  veel dingen te gelijkertijd moet doen?

Op 15 oktober 2020
geef ik een live dag voor jouw

Ondervindt je veel last op mentaal, emotioneel en/of fysiek gebied??  Zoals (chronische) vermoeidheid klachten, stemmingswisselingen, angsten, depressie, burn-out, hoofdpijn, migraine en darmklachten. Pak het nu goed aan. Kom naar de live dag om niet alleen in de lees modus te blijven maar het ook daadwerkelijk te ervaren en om te zetten naar DOEN.

Van denken naar doen, nu ligt de bal bij jou, kom in actie en zeg Ja tegen jezelf

Speciaal voor jou nu 165,00 als trouwe volger

normaal

Boek je voor maandag 2 febr krijg je van mij nog eens....

korting omdat je een snelle beslisser bent

Er zijn nog een paar plaatsen
ik werk graag met een kleinen groep mensen van max 4 personen

Video afspelen

Dan kan het zijn dat je hoogsensitief bent en nog niet de juiste tools hebt gevonden on hiermee om te gaan.

Na deze dag ik ben gaan begrijpen wat hoogsensitief zijn inhoud en is mijn leven volledig veranderd Ik heb geleerd te observeren, in het heden te staan, zelfvertrouwen te krijgen. Ik heb geleerd mijn angst (mijn gevoeligheid) te accepteren. Ik heb geleerd te communiceren, beter te managen en anderen te leiden zonder agressie en hen de vrijheid te geven. Ik heb geleerd zelf meer controle, goede controle, te krijgen. Kortom: de focus ligt nu op mezelf, terwijl ik me ook bewust ben van de ander. De volgende stap is om nog meer de verbinding met mezelf te maken. Ik ben ervan overtuigd dat ik met Equizenz nog veel meer over mezelf ga ontdekken. Ik ben in ieder geval sterker dan ik dacht. Die vrouw die nu met paarden kan communiceren, dient ook openbaar te worden. De echte ik.
Line
Mijn leven is volledig veranderd

Tijdens deze 1-daagse

Misschien weet je net pas dat je hoogsensitief bent en ben je hoogsensitiviteit nog aan het onderzoeken. Wellicht ben je op onderzoek uitgegaan omdat je klachten hebt die misschien wel te maken hebben met hoogsensitiviteit en ben je jezelf daar niet bewust van bent. Aan het einde van deze dag heb meer inzicht wat hoogsensitiviteit inhoud en  je weet meer over jezelf. Je leert de eerste stappen die belangrijk zijn voor een hoogsensitief persoon.

In de ochtend behandelen we de neuro-biologie van hoogsensitiviteit. Als we het over sensitiviteit hebben hebben we het zeker niet over een zwakte of labiel mens. Dit persoonlijkheidskenmerk biedt ontzettend veel voordelen. In de middag ga jezelf ervaringsgericht jouw sensitieve genen beter leren kennen. Je zult merken dat je het als een kracht gaat ervaren ipv een last.

Een krachtige basis!!

 

 Vanuit de allerlaatste nieuwe wetenschappelijke inzichten!

Wat weet je na deze dag

hsp, hoogsensitief, paard, therapie, begeleiding

Nog 3 extra cadeau's voor je

Als trouwe volger wil ik je graag bedanken. Neem je deel aan deze bijzondere dag dan krijg je van mij 2 gratis cadeau’s: het MP3 bestand ‘bij mezelf blijven’  en de  documentaire  DVD ‘Dit is mijn weg’ gratis en je ontvangt van mij nog eens de snelle beslisser korting

MP 3 bestand twv € 9,95

documentaire twv € 23,50

Snelle beslissers korting € 60,00

Nu voor jou maar € 165,00 ipv

Jouw voordeel

Schrijf je nu in een geniet van de vroeg boeking als trouwe volger

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dit geldt tot 12-10-20 dus wees er snel bij

Ga de uitdaging aan met jezelf NU, ZET JEZELF IN HET MIDDEN,
Eis JOUW plek op in de kudde!!!

Ik nodig je graag uit om samen in de natuur met de paarden jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

“Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard representeert het onverwachte, de wijsheid, de intuïtie, creativiteit, het wonderlijke van de natuur. De natuur laat zich niet leiden, deze vindt zijn eigen weg.”

 

 

Jolanda Kleiss

HSP coach&therapeut

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.