In een korte tijd is er binnen ons gezin een ware revolutie ingezet

Jolanda Kleiss
Jolanda Kleiss

Voor de hulpvraag van onze dochter kwamen wij uit bij Equizenz.

Wij kozen hiermee bewust voor een traject dat verder reikt en kijkt dan alleen die hulpvraag.
Zoals lichaam en geest aan elkaar verbonden zijn, is ook een persoon niet los te zien van zijn omgeving en moet een oplossing dus ook niet in één hoek worden gezocht.

Wij gingen open en vol vertrouwen mee met verschillende, soms onorthodoxe, zienswijzen en methodes van Jolanda. Zij bood ons met haar brede kennis en begeleiding (o.a. met hulp van haar paarden) de kans om ingebakken denk- en suboptimale voedingspatronen te doorbreken.

Zoals onze dochter gingen ook wijzelf dus door een intensief bewustwordings- en veranderingsproces.

Dit ging overigens zeer zeker niet altijd over rozen. Zonder lijden geen verlossing…. Maar gaandeweg merkten we dat het ons en onze dochter supergoed deed op het gebied waar het om te doen was; de psychische gezondheid. Ook lichamelijk kregen wij meer energie en raakten we kwaaltjes, waarvan we dachten dat ze bij ons hoorden, kwijt.

Al terugkijkend kunnen we wel zeggen dat zich in korte tijd een ware revolutie inzette in ons gezin. Het heeft onze levensstijl drastisch en onomkeerbaar veranderd. We maken andere (bewustere) keuzes die ervoor zorgen dat we beter in balans blijven in ons lijf en hoofd, maar ook in de omgeving waarin we leven, werken en leren.

Ben je toe aan een doorbraak, sta je open om ‘je open te stellen’, dan bevelen wij Equizenz en Jolanda van harte aan om je hierbij de weg te wijzen.

Wij willen graag anoniem blijven maar wilde wel ons verhaal delen.

Dit bericht delen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.