Individueel

Het kind, de puber staat centraal !!!

Een paard is een natuurlijke en meest eerlijke spiegel. Kind en paard spreken 1 universele taal, zij verstaan elkaar. Het kind en de puber leert vooral zijn/haar kwaliteiten en zelfvertrouwen vergroten, ze leren omgaan met overprikkeling en emoties. Op een leuke, leerzame en vooral plezierige en speelse manier leert het kind, jong-volwassenen o.a persoonlijk leiderschap ontwikkelen. 

De paarden leren het kind de moed te ontwikkelen waarin het kind leert om te groeien, obstakels te overwinnen en waar nodig is te veranderen.

Door positieve ervaringen met paarden, groeit het zelfbewustzijn, op weg naar een krachtige wilsontwikkeling. Kind en paard verstaan elkaar, zij spreken de zelfde taal waardoor het kind zich veilig voelt om te groeien en te ontwikkelen.

Het is belangrijk dat uw kind weer in eigen ‘kunnen’ gaat geloven.

De begeleiding is zeer lichaamsgericht waardoor de kinderen bewuster worden van hun lichaam, wat voor o.a. gevoelige kinderen zeer belangrijk is om de basis te leggen voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Door zelfvertrouwen te vergroten krijgen andere karakter eigenschappen en het leren omgaan met emoties meer ruimte om zich te ontwikkelen en  te beleven.

Een leerzaam traject voor elk kind  wat graag in de natuur is en paarden bijzondere dieren vindt.

Ouder&kind traject

Je kunt als ouder ook kiezen om samen met je kind een traject te volgen deze bestaat uit 10 sessies, 1 intake gesprek en 2 evaluatie gesprekken en is volledig op jullie persoonlijke hulpvraag gericht.

Na 5 sessies en aan het einde van het traject zullen we evalueren wat we hebben gedaan en bereikt en wat er eventueel nog nodig is om jullie specifieke hulpvraag te ondersteunen.

Je leert de paarden beter begrijpen en zeker ook elkaar.

Het Ouder kind traject gaat vooral over de relatie tussen kind en ouder om deze te versterken en te verbeteren.
Aan de hand van de taal van het paard ga je samen met de kind op ontdekkingsreis..

EquiZenz biedt het kind een geborgen, natuurlijke en veilige atmosfeer

Hoogsensitiviteit  |  Faalangst  |  Zelfbeeld  |  Vergroten van zelfvertrouwen  | Concentratieproblemen  |  Slaapproblemen  |  Verdriet, omgaan met emoties  |  Scheidingsproblematiek  |  Leermoeilijkheden  |  Beelddenken…

Vervolg terugkomdagen

Na deze 10 daagse cursus is het mogelijk om uw kind deel te laten nemen aan onze terugkomdagen. klik hier voor meer info over deze terugkomdagen

 

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.