Terugkomdag HSP

Ervaar en deel emotionele boodschappen van het paard.

Het succes wordt bepaald door het toepassen van de trajecten in het dagelijks leven. Leer van elkaar door praktijkervaringen te delen. Je kunt nieuwe inzichten opdoen en je ontmoet gelijkgestemden die ook een traject hebben gevolgd.  

Een gezamenlijke terugblik
De terugkomdag is een dag voor HSP die een groepstraject of individueel traject gevolgd hebben. Iedere terugkomdag heeft een ander thema. De thema’s ‘aanwezig zijn’, ‘gronden’ en ‘energie’ zullen we regelmatig behandelen. Het zijn thema’s die een keer de revue gepasseerd zijn maar die je in de sleur van het dagelijks leven makkelijk vergeet en als basis belangrijk zijn.

Tijdens deze dag ontmoet je andere HSP en je deelt ervaringen. Het is een ochtend van delen en doen, om weer even tot rust te komen, te groeien en naar huis te gaan met nieuwe inzichten. Kom weer even op adem, beleef de stilte en laat alles weer even de revue passeren.

Zoals jullie van mij gewend zijn zullen de ochtenden gevuld worden met een mix van Paramedisch natuurgeneeskundige tips volgens de 5 natuurprincipesSystemisch werken, Equi&art, Voice dialoog, Chakra psychologie en kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling en het eigen maken van volledige aanwezigheid, (persoonlijk)leiderschap en bespiegeling.

Wat ga je o.a. ontdekken tijdens de terugkomdag:

 • Waar loop je tegenaan in het dagelijkse leven?
 • Omgaan met overprikkeling
 • Energie en grenzen
 • Wat zie je nu als een kwaliteit?
 • Is er een vraag waar je Systemisch naar wilt kijken?
De thema’s en data

De terugkomdagen vinden vijf keer per jaar plaats

Dag en tijd

Zondagen van 10.00-14.00 uur

De kosten

Vijf bijeenkomsten € 345,00  Losse dagen   € 75,00


Ja! Ik doe mee!

  Inschrijving en ondertekening:

  Ik schrijf mij in voor de terugkomdagen. En ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

   

  EquiZenz maakt gebruik van de algemene voorwaarden van KREAC klik hier om ze te bekijken.

  Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

  Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

  (Zonder Jezelf Te Verliezen?)

  Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

  Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.