Sluit je aan bij de kudde

Altijd groeien in jouw spirituele ontwikkeling d.m.v. creativiteit, de natuur en het paard

Leef vanuit je hart en volg je zielsmissie

en stop met aanpassen aan je omgeving

Door je aan te sluiten bij de kudde (membership) profiteer je maandelijks van de vele voordelen en krijg je tools in handen om vanuit je hart te leven en je zielsmissie te volgen.

Je maakt op een toegankelijke manier, zowel online als offline, een innerlijke ontdekkingsreis op jouw eigen tempo in de wereld van Hoogsensitiviteit in relatie tot jezelf en de wereld om je heen.

De 4 belangrijkste pijlers

Gewaarzijn vergroters

Het paard

Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om  je mee te nemen naar het hier en nu. 

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in het moment. De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Je zet jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren. 

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Spiritualiteit

Ontdek tijdens spirituele groei en ontwikkeling steeds meer over jezelf en de wereld om je heen. Je wordt bewust van de diepere lagen van je bestaan en je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over het leven en de zin ervan. Dit helpt je om je zielsmissie helder te krijgen en te leven. Je gaat jezelf de ruimte geven aan jouw  sterke innerlijke drang om zin vol te zijn.

Voordelen lidmaatschap hsplearning

hoogsensitief-hsplearning-online-omgeving

Heb je last van:

*stress
*prikkelbaarheid
*een vol en druk hoofd
*slecht slapen
*energie overnemen van anderen
*lage energie
*omgaan met verlies
*moeite met emoties
*slecht grenzen aan kunnen geven
*en kun je niet goed tegen verandering?

Wat als ik je vertel dat je deze lasten om kunt buigen in minder stress, rust en harmonie in je hoofd, goede nachtrust en de juiste energie balans? 
Dat je kunt werken aan het stellen van gezonde grenzen en  jouw flexibiliteit kunt vergroten? 
Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?
Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij vanuit je hart kunt gaan leven en je zielsmissie kunt gaat volgen.

Nieuwsgierig naar jezelf?

Groei en ontwikkeling is een proces dat altijd in beweging is. Het is voor jou als Hoogsensitief persoon een tweede natuur om daarmee bezig te zijn. Je bent nieuwsgierig naar jezelf. Wat kun je nog allemaal leren om jouw leven te verrijken, zodat je vanuit betere zelfkennis veel meer uit jouw leven kunt halen? Nieuwe kennis geeft steeds andere perspectieven op ervaringen, relaties en gevoelens uit het verleden. Daarom blijft groei en ontwikkeling altijd in beweging.

Jezelf aanpassen aan nieuwe inzichten, doelen en idealen, dat kost tijd. Welke inzichten heeft het leven jou tot nu toe gegeven? Wat neem je mee naar de toekomst? Allemaal interessante vragen die je aan je zelf kunt stellen.

En dát is nu precies wat dit lidmaatschap jou geeft: sluit je aan bij de kudde van Equizenz en doe nieuwe inzichten op om te integreren in je leven. Je kunt zonder moeite, steeds weer een ander ‘boek’ (les) uit de digitale boekenkast van HSPLEARNING pakken, waarbij je weer een nieuw stuk van jezelf kan gaan ontwikkelen.

Ik ben continue bezig met het ontwikkelen van deze digitale boekenkast en zal er steeds nieuwe ‘boeken’ (lessen) inzetten. Zo valt er altijd voor iedereen iets te leren. Als lid kun je profiteren door één van de abonnementen te nemen: je hebt namelijk altijd toegang tot het hele aanbod en je kunt gewoon lekker zelf kiezen waar je aan toe bent.

Wat houdt jouw membership in

Altijd toegang tot de digitale boekenkast

De digitale boekenkast (Hsplearning) zal telkens aangevuld worden met nieuwe en inspirerende lessen en jij hebt daar altijd toegang toe, waar en wanneer je maar wilt.

Kosteloze deelname nieuwste lesstof

Er zullen telkens nieuwe kennis, lesstof en kunstzinnige intuïtieve opdrachten gepubliceerd worden. Elke maand gratis online de lunch middagen en extra webinar’s bijwonen. Als lid betaal jij hier niets exrtra’s voor.

Jij wordt ook als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe lesstof. En je maakt als eerste kans om gratis pilot lessen zowel offline, tussen de paarden, als online bij te wonen.

Korting op alle producten en diensten

Geniet van de vele kortingen op zowel de aanschaf van het materialenpakket als op individuele sessies, cursussen en trajecten. Het hele jaar door kun je kosteloos deelnemen aan specifieke live events in de natuur met de paarden. 

hsplearning-hoogsensitief-online-cursus

Live en online dagen

Zowel online als offline zullen er talloze interessante lessen en webinars aangeboden worden. Gericht op de Hoogsensitieve persoonlijkheid die haar/zijn bewustzijn wil vergroten.

Tijdens de live dagen gaan we het geleerde in de praktijk brengen. Je komt met een vraag en je gaat naar huis met veel inzichten en antwoorden. Je ontmoet andere Hoogsensitieve personen die zich hebben aangesloten bij de kudde. Er worden o.a terugkom themadagen, opstellingen met paarden en andere interessante cursussen  georganiseerd en er is een Hsp natuur café.

Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling

Er worden vele intuïtieve, kunstzinnige-en ervaringsgerichte oefeningen aangeboden om jouw ervaringen en inzichten om te zetten in beeld, kleur en vorm. En je leert de boodschap achter jouw creatie kennen.

Hsp-natuur-café-equizenz-Uden

HSP Natuur café

Met andere Hoogsensitieve personen samen zijn. Elke maand op een zaterdag, steeds vanuit een ander thema, in verbinding zijn met onszelf en de wereld om ons heen. Van 10.00 tot 14.00 uur

KLIK HIER OM MEER OVER DIT HSP NATUUR CAFÉ TE LEZEN

"Wat een allemachtigprachtig pakket. Mijn handen en mijn hoofd jeuken om aan de slag te gaan met al die mooie materialen. En het lesboek ziet er superprofessioneel en uitnodigend uit. Echt een heel groot compliment en een diepe buiging voor jou! Ik hoop volgende week ergens te starten."
hsp-online-cursus-hsplearning-omgaan-met hsp-equizenz-ervaring
Mieke
Gemeente adviseur
"Wat een cadeautje werd er bezorgd; het kunstzinnig pakket van HSPlearning. Allemaal van de mooie merken Talens en Koh-i-Nor.Ik voel mij uitgedaagd door alle opdrachten en oefeningen die HSPlearning mij aanreikt en sta te popelen om te beginnen!"
Hsplearning-online cursus-social proof
Hieke
journalist
"Ik blijf me graag ontwikkelen en nu ik net voor het eerst moeder ben geworden, is het soms een uitdaging om tijd voor mezelf te hebben. Deze online training komt voor mij op een perfect moment en ik kan dan ook niet wachten om te gaan ontdekken welke mooie lessen Jolanda mij dit keer gaat aanreiken. Zin in!"
Saskia
Paarden coach

leven vanuit je hart .. met één druk op de knop

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.