Jouw HSP Brein in balans

Bestel & Plan
hieronder jouw Neuro4profiel assessment in

Bestel & Plan hieronder zelf jouw ONLINE video consult in. Op deze manier kun je op je gemak bekijken welke dag en tijd  voor jou het beste uitkomt. Na het inplannen kom je automatisch bij de betaling van dit consult (€187,50)  Na de aanvraag ontvang je in jouw mailbox:

1. Het neuro4profiel assessment.( dit bestaat uit een lange vragenlijst)
2. Algemene anamnese( vragen lijst over je fysieke gesteldheid/geschiedenis)
3.Uitgebreide vervolg instructies

Deze ontvang je in je mailbox van Cell care  in opdracht van Equizenz.

Het rapport met de uitslag krijg je thuis gestuurd voordat we elkaar ontmoeten tijdens het online video consult.  

Je ontvangt een bevestiging van onze  afspraak die jij zodadelijk gaat inplannen.  De factuur ontvang je naderhand. Vergoeding is mogelijk , mits je aanvullend verzekerd bent.
Tot gauw.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je me natuurlijk altijd een mail sturen naar info@equizenz.nl

Laden...

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.