Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1-daagse hoogsensitiviteit van herkennen naar handelen (Nog 2 plaatsen)

2 februari 2019 van 10:30 tot 17:00

€ 225,00
hoogsensitief en paard

Basiskracht voor elk hoogsensitief persoon

“Als je in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf”

Leer jouw hoogsensitieve genen kennen.

Heb je moeite met het aangeven van je grenzen en vind je het lastig om nee te zeggen. Wordt je snel beïnvloed door sferen, stemmingen en emoties van andere mensen. Kun je niet goed omgaan met druktes en grote groepen mensen. Kun je er niet tegen als er op je vingers gekeken wordt ben je dan snel afgeleidt, Raak je gauw geïrriteerd als je  veel dingen te gelijkertijd moet doen?

Ondervindt je hierdoor veel last op mentaal, emotioneel en/of fysiek gebied?? Zoals (chronische) vermoeidheid klachten, stemmingswisselingen, angsten, depressie, burn-out, hoofdpijn, migraine en darmklachten.

Video afspelen

Dan kan het zijn dat je hoogsensitief bent en nog niet de juiste tools hebt gevonden on hiermee om te gaan.

Nadat ik ben gaan begrijpen wat hoogsensitief zijn in hield is mijn leven volledig veranderd Ik heb geleerd te observeren, in het heden te staan, zelfvertrouwen te krijgen. Ik heb geleerd mijn angst (mijn gevoeligheid) te accepteren. Ik heb geleerd te communiceren, beter te managen en anderen te leiden zonder agressie en hen de vrijheid te geven. Ik heb geleerd zelf meer controle, goede controle, te krijgen. Kortom: de focus ligt nu op mezelf, terwijl ik me ook bewust ben van de ander. De volgende stap is om nog meer de verbinding met mezelf te maken. Ik ben ervan overtuigd dat ik met Equizenz nog veel meer over mezelf ga ontdekken. Ik ben in ieder geval sterker dan ik dacht. Die vrouw die nu met paarden kan communiceren, dient ook openbaar te worden. De echte ik.
Line
Mijn leven is volledig veranderd

Tijdens deze 1-daagse

Misschien weet je net pas dat je hoogsensitief bent en ben je hoogsensitiviteit nog aan het onderzoeken. Wellicht ben je op onderzoek uitgegaan omdat je klachten hebt die misschien wel te maken hebben met hoogsensitiviteit en ben je jezelf daar niet bewust van bent. Aan het einde van deze dag heb meer inzicht wat hoogsensitiviteit inhoud en  je weet meer over jezelf. Je leert de eerste stappen die belangrijk zijn voor een hoogsensitief persoon.

Op deze dag behandelen we de neuro-biologie over hoogsensitiviteit. Een hoogsensitief persoon doet dingen nou eenmaal anders, de manier van waarnemen, beleven en ervaren. Als we het over sensitiviteit hebben hebben we het zeker niet over een zwakte of labiel mens. De eigenschap biedt ontzettend veel voordelen. In de middag ga jezelf ervaringsgericht jouw hoogsensitieve genen beter leren kennen. Je zult merken dat je het als een kracht gaat ervaren ipv een last.

Een krachtige basis!!

 

 Vanuit de allerlaatste nieuwe wetenschappelijke inzichten!

inclusief gratis 4 daagse online training en een 

mp3 luister bestand  ‘bij mezelf blijven’

 

Wat weet je na deze dag

hsp, hoogsensitief, paard, therapie, begeleiding

Ik nodig je graag uit om samen met de paarden jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

“Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard representeert het onverwachte, de wijsheid, de intuïtie, creativiteit, het wonderlijke van de natuur. De natuur laat zich niet leiden, deze vindt zijn eigen weg.”

 

 

Jolanda Kleiss

HSP coach&therapeut

Gegevens

Datum:
2 februari 2019
Tijd:
10:30 tot 17:00
Kosten:
€ 225,00

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.