Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

1-daagse trots op mijn hoogsensitiviteit

10 februari van 10:30 tot 17:00

€145.00

Basiskracht voor de HSP

ontdekken, herkennen en erkennen van jouw hoogsensitieve genen!

Heb je moeite met het aangeven van je grenzen en vind je het lastig om nee te zeggen. Word je snel beïnvloed door sferen, stemmingen en emoties van andere mensen. Kun je niet goed omgaan met druktes en grote groepen mensen. Raak je snel van slag als je niet op tijd eet. Kun je er niet tegen als er op je vingers gekeken wordt ben je dan snel afgeleid.  Raak je gauw geïrriteerd als je  veel dingen te gelijkertijd moet doen?


Ondervindt je hier door veel last op mentaal, emotioneel en/of fysiek gebied.

Zoals (chronische) vermoeidheid klachten, stemmingswisselingen, angsten, depressie, burn-out, hoofdpijn, migraine.

Dan kan het zijn dat je hoogsensitief bent en nog niet de juiste tools hebt gevonden om hiermee om te gaan.

Tijdens deze 1 daagse

Misschien weet je net pas dat je hoogsensitief bent en ben je hoogsensitiviteit nog aan het onderzoeken. Wellicht ben je op onderzoek uitgegaan omdat je klachten hebt die misschien wel te maken hebben met hoogsensitiviteit en ben je jezelf daar niet bewust van bent. Aan het einde van deze dag heb meer inzicht wat hoogsensitiviteit inhoud en  je weet meer over jezelf. Je leert de eerste stappen die belangrijk zijn voor een hoogsensitief persoon.


We behandelen de allerlaatste en nieuwste wetenschappelijke inzichten die als HSP ontzettend belangrijk voor je.


Je zult  veel meer duidelijkheid krijgen over HSP. Een hoogsensitief persoon doet dingen nou eenmaal anders, de manier van waarnemen, beleven en ervaren. Als we het over sensitiviteit hebben hebben we het zeker niet over een zwakte of labiel mens. De eigenschap biedt ontzettend veel voordelen.


"

Nadat ik ben gaan begrijpen wat hoogsensitief zijn in hield is mijn leven volledig veranderd

Ik heb geleerd te observeren, in het heden te staan, zelfvertrouwen te krijgen. Ik heb geleerd mijn angst (mijn gevoeligheid) te accepteren. Ik heb geleerd te communiceren, beter te managen en anderen te leiden zonder agressie en hen de vrijheid te geven. Ik heb geleerd zelf meer controle, goede controle, te krijgen. Kortom: de focus ligt nu op mezelf, terwijl ik me ook bewust ben van de ander.

Mijn leven is volledig veranderd 

De volgende stap is om nog meer de verbinding met mezelf te maken. Ik ben ervan overtuigd dat ik met Equizenz nog veel meer over mezelf ga ontdekken. Ik ben in ieder geval sterker dan ik dacht. Die vrouw die nu met paarden kan communiceren, dient ook openbaar te worden. De echte ik.


Line  - zelfstandig ondernemer


Een krachtige basis!

Alles over HSP, specifieke HSP methodiek ervaren

 Vanuit de allerlaatste nieuwe wetenschappelijke inzichten!

  • Wat jij hoort te weten over HSP?
  • Jij gaat staan voor wie je bent 
  • Je versterkt je kwaliteiten
  • De fysiologie achter HSP
  • Overprikkeling en stress
  • Praktische oefeningen om overprikkeling tegen te gaan
  • Hsp in het dagelijks leven
  • Antwoorden op jouw vragen
  • Het paard als spiegel

Voor wie!

Deze dag is bedoeld voor mensen die nog niet helemaal zeker zijn van hun sensitieve genen. Of voor mensen die weten  dat ze HSP zijn en meer handvatten willen om ermee om te leren gaan zowel op het werk als in de thuis situatie.

Als je weet wat HSP inhoud weet je wat je het beste kunt doen om rekening te leren houden met jezelf.


Ik nodig je graag uit om samen met de paarden in de natuur jouw natuur te hervinden.

"Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard representeert het onverwachte, de wijsheid, de intuïtie, creativiteit, het wonderlijke van de natuur. De natuur laat zich niet leiden, deze vindt zijn eigen weg."

Jolanda Kleiss Hsp coach&therapeut

Vind je 1 dag  te weinig en wil je meer en wil je 1 jaar lang werken aan groei en ontwikkeling en zoek je meer de verdieping!! Dan nodig ik je graag uit voor het Equi&art Jaartraject!!

Wil je liever individueel met mij een begeleidingstraject volgen? Neem dan contact op of lees hier meer informatie over de individuele HSP coaching-therapie!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!!


Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
10:30 tot 17:00
Kosten:
€145.00
Evenement Categorie:

Organisator

Jolanda Kleiss
Telefoon:
06-21250362
E-mail:
info@equizenz.nl

Locatie

Equizenz
Zevenmorgenstraat 2
Uden, Noord-Brabant 5406 WC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-21250362