Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

hoogsensitief en paard

19 november van 09:30 tot 16:30

€ 225,00
hoogsensitief en paard

19 November 9.30-16.30 uur

Max 6 deelnemers

(vergoeding mogelijk)

'Hoogsensitief en paard' als kracht gebruiken.

Ga samen met het paard in de natuur als Hoogsensitief persoon op onderzoek uit en leer jezelf weer op nr 1 zetten.

Misschien weet je net pas dat je bent en ben je hoogsensitiviteit nog aan het onderzoeken. Wellicht ben je op onderzoek uitgegaan omdat je klachten hebt die misschien wel te maken hebben met hoogsensitiviteit en ben je jezelf daar niet bewust van bent. Word je snel beïnvloed door sferen, stemmingen en emoties van andere mensen. Kun je niet goed omgaan met druktes en grote groepen mensen. Kun je er niet tegen als er op je vingers gekeken wordt ben je dan snel afgeleidt, Raak je gauw geïrriteerd als je  veel dingen te gelijkertijd moet doen? loop je vast op je werk of in de privé sfeer? Wil je leven vanuit jouw zielsmissie?

Hoog sensitiviteit verkennen

Je krijgt inzicht in Hoogsensitiviteit . Aan het einde van deze bijzondere dag weet je meer over jezelf als Hoogsensitief persoon. Je leert de belangrijkste basis stappen zetten om je leven te leven zoals jij de voor ogen hebt.

Paard en natuur

Paarden reageren op onze emotie, ook al zit deze nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw gevoel van eigenwaarde, zelf vertrouwen, focus en passie weer naar boven te halen. ze laten je ervaren wat lief zijn voor jezelf betekend.

Creatitiviteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden.Dan is het juist fijner voor je als Hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden.

Hoogsensitief en paard een krachtige basis

Vanuit de allernieuwste wetenschappelijke inzichten

Hoogsensitief en paard

van herkennen naar handelen
225 1-daagse
 • Inzicht in Hsp
 • JA zeggen tegen jezelf
 • Meer rust in je hoofd
 • Lichaamsbewustzijn vergroten
 • Persoonlijk leiderschap versterken
 • Leven vanuit jouw zielsmissie
 • Eigen levenscoach skills ontwikkelen

Wat anderen hebben ervaren

Ervarings
gericht en....

oplossingsgericht.

Het uitgangspunt  van deze dag  is dat je als Hsp de oplossing voor je vraag zelf in je draagt.  Je gaat van aspectatie, herkennen en denken over tot handelen. De nadruk van deze dag is ervaren waar jouw vermogen tot groei en inzicht ontstaat. Het paard laat jou ervaren hoe jij die oplossingsmogelijkheden  aan kunt boren. Je wordt gestimuleerd dmv de paarden in de natuur om op een ervaringsgerichte manier jouw  oplossingen te vinden. 

Lichaamsbewustzijn

Wat gaan we doen

Hsp kenmerken

Hoog
sensitiviteit uitgelicht

In het begin van de ochtend behandelen we de neuro-biologie over hoogsensitiviteit. Er is veel te vertellen over Hoogsensitivteit. Voor jouw als Hsp is dit de eerste belangrijkste stap om een verandering in gang te zetten. Hoe meer je weet deze makkelijker wordt het om jouw Hsp te integreren in je dagelijkse bestaan. Dit persoonlijkheidskenmerk biedt ontzettend veel voordelen. In de middag ga jezelf ervaringsgericht jouw sensitieve genen beter leren kennen met behulp van de paarden. Je krijgt persoonlijke tools in handen.  Je zult merken dat je het als een kracht gaat ervaren ipv een last.

Wat kunnen de paarden ...

jou leren.

Ten eerste zijn we samen met de paarden in de natuur en beide aspecten versterken jouw ontspanning. Het is dus gelijk voelbaar. Een paard is een gevoelig wezen en daar is al de eerste overeenkomst met jou als hoogsensitief persoon. Zonder woorden geeft hij je inzichten mee. Wj zitten vaak te veel en te lang in ons hoofd. Een paard leert je veel over lichaamsbewustzijn en hoe jij de rust weer kunt vinden in een wereld de je vaak overweldigd.

hoogsensitief en paard

Creativiteit om inzichten....

te verankeren.

Wat woorden verbloemen wordt vaak duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen in woord om te zetten. Dan is het juist fijner voor je als Hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Dit noem ik beeldtaal. Deze taal bestaat al zolang dat er mensen zijn. Het is een vorm van communicatie. Zowel met de buitenwereld als onze eigen innerlijke wereld. Met kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling en helend tekenen leer je door middel van tekenen jouw innerlijke wereld te doorgronden. In dit proces gaat het niet om het resultaat maar juist de ontwikkeling, zodat je jezelf zowel mentaal  als wel emotioneel leert begrijpen.

Hoogsensitief en paard

van herkennen naar handelen
225 1-daagse
 • Inzicht in Hsp
 • JA zeggen tegen jezelf
 • Meer rust in je hoofd
 • Lichaamsbewustzijn vergroten
 • Persoonlijk leiderschap versterken
 • Eigen levenscoach skills ontwikkelen

Wat weet je na deze dag

hsp, hoogsensitief, paard, therapie, begeleiding

Wat anderen hebben ervaren

Mariette

Eigenaar
Honden pension

Ik leef weer vanuit mijn hart. Dit allemaal door de ervaringen met de paarden, creativiteit en het groepsproces die Jolanda vol passie en met een warm hart “spot on” inzet.

Wendy

Tekstschrijver

Ik neem het blije gevoel mee naar huis dat Hoogsensitiviteit oké is.

Dat ik niet de enige ben. Een doel om naartoe te werken met mijn eigen ‘kudde’. Inzichten waar ik mee aan de slag kan. Om meer balans in mijn leven te brengen. Niet alleen te geven maar ook te nemen. Middenin de hectiek in mijn leven toch genoeg rust, verbinding en bescherming te vinden. En te leren leven vanuit mijn hoogsensitieve kracht.

Dank je wel Jolanda, dank je wel Saffier, dank je wel mede-cursisten!

Willem-Jan

Manager

Jolanda en haar dieren hebben mij in staat gesteld om weer het eigenaarschap over mijn leven terug te pakken; de paarden zijn echte en eerlijke spiegels en Jolanda is een voortreffelijke begeleider zowel met als zonder paarden. Absoluut een aanrader.

Ik nodig je graag uit om samen in de natuur met de paarden
jouw Hoogsensitiviteit en persoonlijke effectiviteit
te versterken en te vergroten.

"Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard en jouw creativiteit representeren het onverwachte, jouw wijsheid, jouw intuïtie, jouw natuurlijke manier van zijn. De natuur laat zich niet leiden, deze helpt je in het vinden van jouw weg. Ik hoop je te mogen ontmoeten op 1 van deze live dagen"
Jolanda Kleiss
Hsp coach-therapeut

Gegevens

Datum:
19 november
Tijd:
09:30 tot 16:30
Kosten:
€ 225,00
Evenement Categorie:

Locatie

Equizenz
Zevenmorgenstraat 2
Uden, Noord-Brabant 5406 WC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-21250362

Organisator

Jolanda Kleiss
Telefoon:
06-21250362
E-mail:
info@equizenz.nl

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.