Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaartraject ‘Herstellen van chronische stress’

24 september 2020 van 10:30 tot 17:00

€3250,00

We leven in een vluchtige tijd met een overvloed aan prikkels en stress . Als je hoogsensitief bent, en je hebt nog niet de juiste tools in handen, dan kan het zijn dat je makkelijk overbelast raakt.Voor je heet weet beland je in een viskeuze cirkel van chronische stress. Je ervaart klachten als rusteloosheid, piekeren, angsten, stemmingswisselingen, vermoeid zijn, een laag zelfbeeld, hoofdpijn , maag-en spijsverteringsklachten, slecht kunnen slapen, vermoeid opstaan en je kunt  in een burn-out en een depressie belanden. 

Tijdens dit jaartraject vind je precies wat je nodig hebt om jouw leven weer te leven zoals jij dat wilt. Je ontdekt en doorbreekt jouw patronen en overtuigingen. Je vergroot je daadkracht en vindt de balans terug tussen je hoofd en je gevoel.  De eerst stap naar persoonlijk leiderschap

 

Equi&Art

De kunst van het leiderschap

In 2020 wordt verwacht dat  chronische stress ziektebeeld nr 1 is. Laat dit niet zoveel komen. Zorg dat je als hoogsensitief persoon vanuit empowerment blijft leven en werken. Vergroot je persoonlijke effectiviteit. Leer luisteren naar wat er werkelijk bij je past. Leer JA zeggen tegen jezelf en NEE tegen de zaken die je niet langer dienen

  • Het is voor mij waarschijnlijk de moeilijkste keuze geweest om Ja te zeggen en om hieraan te beginnen.

    Het is met afstand de beste keuze die mij het meeste heeft gebracht! Tijdens dit jaartraject heb ik mezelf weer leren kennen en heb ik geleerd weer van mezelf te houden zoals is ben.

    Pascal

Gegevens

Datum:
24 september 2020
Tijd:
10:30 tot 17:00
Kosten:
€3250,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Equizenz
Zevenmorgenstraat 2
Uden, Noord-Brabant 5406 WC Nederland
Telefoon:
06-21250362

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.