Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

hoogsensitief en paard (basis)

10 december 2020 van 09:30 tot 17:00

€ 195,00
hoogsensitief, paard, therapie,

Leer jouw hoogsensitieve genen kennen.

Misschien weet je net pas dat je hoogsensitief bent en ben je hoogsensitiviteit nog aan het onderzoeken. Wellicht ben je op onderzoek uitgegaan omdat je klachten hebt die misschien wel te maken hebben met hoogsensitiviteit en ben je jezelf daar niet bewust van bent. Wordt je snel beïnvloed door sferen, stemmingen en emoties van andere mensen. Kun je niet goed omgaan met druktes en grote groepen mensen. Kun je er niet tegen als er op je vingers gekeken wordt ben je dan snel afgeleidt, Raak je gauw geïrriteerd als je  veel dingen te gelijkertijd moet doen? loop je vast op je werk of in de privé sfeer?

Aan het einde van deze dag heb meer inzicht wat hoogsensitiviteit inhoud en  je weet meer over jezelf. Je leert de eerste stappen die belangrijk zijn voor een hoogsensitief persoon.

 

Ivm corona is er max plaats voor 4 personen

Ondervindt je hierdoor veel last op mentaal, emotioneel en/of fysiek gebied?? Zoals (chronische) vermoeidheid klachten, stemmingswisselingen, angsten, depressie, burn-out, hoofdpijn, migraine en darmklachten.

” Als je in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf “

Video afspelen

Dan kan het zijn dat je hoogsensitief bent en nog niet de juiste tools hebt gevonden om hiermee om te gaan.

Nadat ik ben gaan begrijpen wat hoogsensitief zijn in hield is mijn leven volledig veranderd Ik heb geleerd te observeren, in het heden te staan, zelfvertrouwen te krijgen. Ik heb geleerd mijn angst (mijn gevoeligheid) te accepteren. Ik heb geleerd te communiceren, beter te managen en anderen te leiden zonder agressie en hen de vrijheid te geven. Ik heb geleerd zelf meer controle, goede controle, te krijgen. Kortom: de focus ligt nu op mezelf, terwijl ik me ook bewust ben van de ander. De volgende stap is om nog meer de verbinding met mezelf te maken. Ik ben ervan overtuigd dat ik met Equizenz nog veel meer over mezelf ga ontdekken. Ik ben in ieder geval sterker dan ik dacht. Die vrouw die nu met paarden kan communiceren, dient ook openbaar te worden. De echte ik.
Line
Mijn leven is volledig veranderd

Tijdens deze 1-daagse

In de ochtend behandelen we de neuro-biologie van hoogsensitiviteit. Als we het over sensitiviteit hebben hebben we het zeker niet over een zwakte of labiel mens. Dit persoonlijkheidskenmerk biedt ontzettend veel voordelen. In de middag ga jezelf ervaringsgericht jouw sensitieve genen beter leren kennen met behulp van de paarden. Je zult merken dat je het als een kracht gaat ervaren ipv een last.

Een krachtige basis voor elk hoogsensitief persoon!!

Vanuit de allerlaatste nieuwe wetenschappelijke inzichten!

Wat weet je na deze dag

hsp, hoogsensitief, paard, therapie, begeleiding

Ik nodig je graag uit om samen in de natuur met de paarden jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

“Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard representeert het onverwachte, de wijsheid, de intuïtie, creativiteit, het wonderlijke van de natuur. De natuur laat zich niet leiden, deze vindt zijn eigen weg.”

 

 

Jolanda Kleiss

HSP coach&therapeut

Gegevens

Datum:
10 december 2020
Tijd:
09:30 tot 17:00
Kosten:
€ 195,00
Evenement Categorie:

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.