Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kennismakingsochtend Equi&Art

23 juni van 10:30 tot 14:00

€ 34,50

Focus op potentie in plaats van beperkingen!!

Ben je hoogssensitief en wil je je talenten ontplooien? Speelt het thema grenzen een belangrijke rol in je leven?  Vraagt jouw leven om verandering, ondersteuning en reflectie? Heb je weinig energie en last van (chronische) vermoeidheidsklachten? Ben je angstig en/of depressief? Heb je een burn-out of ben je herstellend van een burn-out? Loop je vast op je werk en/of in je privé leven?  Wil je leven vanuit je hart, passie en talenten? Wil je je bewust-zijn vergroten? Kun je wel wat assertiviteit, motivatie en doorzettingsvermogen gebruiken? Doorbreek patronen en overtuigingen…..

  • Ben je bereid je bewuste geest te gebruiken om een leven te creëren dat overvloeit in gezondheid, geluk en liefde?
  • Ben je bereid om een andere wekelijkheid in overweging te nemen?

Zet jouw hoogsensitiviteit om in passie, kwaliteit en kracht.Ontwikkel  als levenscoach en wordt meester in persoonlijk leiderschap. Je zult de balans vinden tussen je hoofd en je hart. En je leven leven zoals jij dat graag voor ogen ziet.

Tijdens deze ochtend kom je alles te weten over dit jaar traject

Je maakt kennis met mij met de plek, de paarden en je gaat zelf aan de slag met deze relatief nieuwe methodiek Equi&Art. Welke gericht is op stress reductie en empowerment. Dus het is niet alleen luisteren maar ook doen en ervaren. Ben je er niet helemaal zeker van of dit is wat bij jouw zoektocht en ontwikkeling aansluit dan is dit de manier om te ervaren wat dit jaar jou brengt.

 

Samen met andere Hsp’ers op ontdekkingsreis.

Dit jaartraject is een mix van systemisch werken, coachen met paarden, voice dialoog,  mindfullnes, kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling en natuurlijke geneeswijze.

Je bent een jaar lang omringd door de natuur, de paarden, de rust en gelijk gestemde.

 

"Als je in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf"

Het progamma

10.30-11.00 inloop

11.00-12.00 info over het Equi&Art jaartraject

12.00-14.00 zelf ervaren

De kosten

De kosten voor deze ochtend bedragen €34,50. Wanneer je besluit deel te nemen aan het jaartraject is de kennismakingsochtend gratis. De kosten worden dan verrekend in het totaalbedrag van het jaartraject.

"Ik hoop je te mogen ontmoeten"

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
10:30 tot 14:00
Kosten:
€ 34,50
Evenement Categorie:

Organisator

Jolanda Kleiss
Telefoon:
06-21250362
E-mail:
info@equizenz.nl

Locatie

Equizenz
Zevenmorgenstraat 2
Uden, Noord-Brabant 5406 WC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-21250362