Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paardenkracht en Hoogsensitiviteit: jouw zielsmissie vinden

12 juni van 10:00 tot 17:00

systemisch-werken-met-paarden-paardencoaching-equizenz-hoogsensitief

12, 13, 14,15 juni 10.00-17.00 uur

Max 6 deelnemers

(vergoeding mogelijk)

'Wat is de diepere betekenis van jouw leven.

weekvandehsp-equizenz-2023-01

In deze  4 daagse cursus gaan we op zoek naar de diepere betekenis van jouw leven als Hoogsensitief persoon. We gebruiken hierbij de krachtige en helende eigenschappen van de natuur en de paarden om jouw ware zelf te ontdekken en te verbinden met jouw zielsmissie.

Als HSP’er is het niet altijd makkelijk om je weg te vinden in de wereld en je eigen pad te volgen. Je voelt je misschien snel overweldigd door de prikkels en verwachtingen van anderen, en vindt het moeilijk om jouw eigen innerlijke stem te horen. Maar juist als HSP’er heb je een unieke gevoeligheid en diepgang die jou kunnen helpen om jouw unieke bijdrage aan de wereld te ontdekken.

De paarden

Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om  je mee te nemen naar het hier en nu. 

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Even op adem komen. in de natuur wordt automatisch je stress level verlaagd. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in het moment.De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Je zet jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren. 

Spiritualiteit

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Ontdek tijdens spirituele groei en ontwikkeling steeds meer over jezelf en de wereld om je heen. Je wordt bewust van de diepere lagen van je bestaan en je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over het leven en de zin ervan. Dit helpt je om je zielsmissie helder te krijgen en te leven. Je gaat jezelf de ruimte geven aan jouw  sterke innerlijke drang om zin vol te zijn.

Hoogsensitief en paard een krachtige basis

Tijdens deze cursus ga je op een bijzondere en inspirerende manier aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door middel van verschillende oefeningen en opdrachten, zowel individueel als in groepsverband, ga je stap voor stap op zoek naar jouw zielsmissie. Hierbij maken we gebruik van de krachtige en intuïtieve eigenschappen van paarden, die ons spiegelen en begeleiden op ons pad.

De cursus wordt gegeven in een prachtige natuurlijke omgeving, waar je helemaal tot rust kunt komen en jouw zintuigen kunt openstellen voor de schoonheid om je heen. De combinatie van de helende natuur, de kracht van de paarden en de diepgang van de cursus maken dit een unieke ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Of je nu al een idee hebt van jouw zielsmissie of nog helemaal zoekende bent, deze cursus is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en wil ontdekken wat zijn of haar unieke bijdrage aan de wereld kan zijn. Wij heten je van harte welkom en kijken er naar uit om samen met jou op pad te gaan!

Wat anderen hebben ervaren

Paardenkracht en Hsp

vind jouw zielsmissie
384 4-dagen
  • Ontdek jouw unieke gevoeligheid
  • Reflecteren op jouw verleden
  • Verbinden met jouw innerlijke wijsheid
  • Zelfbewustzijn vergroten
  • Intuïtie versterken
  • Plan van aanpak
  • De paarden als jouw reflectiepartner

Ik nodig je graag uit om samen in de natuur met de paarden
jouw zielsmissie te vinden.

"Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard en jouw creativiteit representeren het onverwachte, jouw wijsheid, jouw intuïtie, jouw natuurlijke manier van zijn. De natuur laat zich niet leiden, deze helpt je in het vinden van jouw weg. Ik hoop je te mogen ontmoeten op deze live dag"
Jolanda Kleiss
Hsp coach-therapeut

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
10:00 tot 17:00
Evenement Tags:

Geen pieker momenten meer!!

Gun jezelf NU meer rust en harmonie in 12 dagen

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.