Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hoogsensitief en congruent leiderschap

5 juli van 10:00 tot 6 juli van 17:00

€425,00
Paardencoaching, Hoogsensitief, meer rust, en, Harmonie, equizenz

Hoogsensitief en congruent leiderschap

Het paard  laat jou ervaren hoe jij op een natuurlijke manier ervaart waar jouw grenzen liggen en hoe jij deze kunt bewaken. 

Woensdag en donderdag 17 en 18 mei

Max 6 deelnemers

Hoogsensitief en congruent leiderschap werkt vaak net even iets anders. Ben jij als Hoogsensitieve ondernemer telkens weer je agenda aan het aanpassen aan je klant? Of ben je na die online vergadering gesloopt? Blijf je het lastig vinden om je grenzen aan te geven binnen je gezin? Hoe ga je om met het aangeven van grenzen als jij je praktijk aan huis hebt of deelt met anderen? Kun je thuis je rust niet vinden terwijl je wel graag vanuit huis werkt?

Grenzen stellen is belangrijk om ruimte te creëren.  Wil jij je minder storen aan wat anderen van je vinden. Ben jij je eigen please gedrag zat. Heb je moeite met het maken van keuzes. Zou je graag beter bij jezelf willen blijven.

Zeg dan  nu JA tegen jezelf en ga samen met het paard in de natuur onderzoeken hoe jij jouw Hoogsensitief leiderschap binnen jouw onderneming op nr 1 kan zetten.

De paarden

Paarden zijn uiterst gevoelig voor incongruentie en onechtheid. Ze reageren het beste op leiders die authentiek en congruent zijn. Ze communiceren voornamelijk non-verbaal, via lichaamstaal en energie.  Als Hoogsensitieve ondernemer kun je leren om op een eerlijke en oprechte manier met paarden om te gaan. Dit kan je helpen om je eigen authentieke leiderschapsstijl te ontwikkelen, waarbij je trouw blijft aan jezelf en je waarden.

De natuur

Als Hoogsensitieve ondernemer vind je in de natuur een rustgevend decor dat je helpt om terug te keren naar jezelf. Het is een plek waar je  tot rust kunt komen. De natuur heeft van nature het vermogen om je stressniveau te verlagen. Het biedt een omgeving Even stil staan en je bewust te worden van wat zich op dat moment aandient. De natuur heeft een positief effect op alle aspecten van jouw bewustzijn: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Creativiteit

Als Hoogsensitieve ondernemer merk je soms dat tekortschiet om gevoelens en gedachteprocessen adequaat uit te drukken. In zulke situaties is het juist prettig voor je om je creativiteit te benutten, omdat dit beeldend weergeeft wat verborgen blijft in woorden. Door jouw creativiteit in te zetten, worden innerlijke processen helder. Het stelt je in staat om te ontspannen en inzichten te verankeren op een manier die bij jou past.

Spiritualiteit

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Ontdekken dat je dmv spiritualiteit jouw onderneming en jezelf laat groeien en ontwikkelen.  Je wordt bewust van de diepgaande lagen van je bestaan en voelt de behoefte om antwoorden te vinden op vragen over het leven en de betekenis ervan in relatie tot je onderneming. Dit proces helpt je om helderheid te krijgen over je zielsmissie en om deze daadwerkelijk te leven. Je geeft jezelf ruimte om te voldoen aan je sterke innerlijke drang om een zinvol leven te leiden.

Hoogsensitief en congruent leiderschap

Haal meer uit je onderneming door de juiste beslissingen te nemen en duidelijk grenzen te stellen.

Hoogsensitief en congruent leiderschap

Leiden vanuit sensitiviteit
425 2-daagse
  • Inzicht in Hsp
  • JA zeggen tegen jezelf
  • Duidelijke koers bepalen
  • (Persoonlijk)leiderschap versterken
2-daagse

Ik ben er graag voor anderen

Ik ben er graag voor iedereen. alleen merk ik nu dat ik een grens moet trekken…en daar ben ik niet zo goed in. Ik ben er graag voor anderen en zet mezelf dan op de 2de plaats .Het ondernemen en er graag zijn voor de ander is me met de paplepel in gegeven  van huis uit. Ik weet niet beter. Ik ben mijn hele leven een pleaser geweest. 

Dat begrijp ik wel

Je bent al zo lang gewent om er op deze  manier mee om te gaan.  Je hebt jezelf een bepaalde strategie aangeleert. Je bent met bepaalde uitspraken opgegroeid die je eigen hebt gemaakt. Je bent het gaan accepteren, je weet niet beter, maar onderhuids knaagt er iets. Je weet dat je het anders wilt aan pakken maar hoe?

Het is alleen niet waar

Geloof niet alles wat je denkt. Ik kan je nu al zeggen dat er vooroordelen en overtuigingen in je hoofd rond zweven… het kan echt anders.

Graag nodig ik je tijdens deze 2 daagse masterclass uit om op onderzoek uit te gaan  ‘HOE HET OOK ANDERS KAN’ d.m.v.  deep learning ( dit is een ervaringsgerichte manier waardoor jezelf  je inzichten verkrijgt.) Hierdoor wordt het eigen en neem je niet klakkeloos een methodiek over. Je gaat patronen doorbreken en vol daadkracht je grenzen bepalen en aangeven.

Ervarings-gericht

Loyailteitsconflicten  en belemmeringen verzwakken   jouw leiderschap en vervagen grenzen. De nadruk van deze dag ligt op het versterken van jouw persoonlijk leiderschap, het herontdekken van jouw waarden, kwaliteiten zodat je jouw grenzen beter aan kunt geven. Door te doen en te ervaren blijven inzichten bij je en wordt je het inzicht zelf. Daar hoef je niets bijzonders voor te doen. Je wordt gestimuleerd dmv de paarden in de natuur om op een ervaringsgerichte manier jouw  antwoorden te vinden. 

Lichaamsbewustzijn

Wat gaan we doen

Cursussen-equizenz-hoogsensitief-paardencoaching-Uden

Hsp en ...

wat je nog niet wist.

In het begin van de ochtend behandelen wat je nog niet wist over Hoogsensitiviteit in relatie tot ondernemerschap en het aangeven van grenzen. Wat maakt dat Hoogsensitieve personen veel lasten ervaren met het aangeven van grenzen en hoe kun je jouw natuurlijke aanwezige kwaliteiten omzetten tot het vergroten van  (persoonlijk) leiderschap. Hoe meer je weet des te makkelijker wordt het om jouw grenzen aan te geven en te gaan staan. Je gaat zelf ervaringsgericht met de paarden op onderzoek naar jouw manier van leiding nemen en geven waardoor jouw grenzen op een natuurlijke manier zichtbaar en voelbaar worden. Je krijgt persoonlijke tools in handen voor thuis. We gaan vooral doen en ervaren.

Wat kunnen de paarden ...

jou leren.

Paarden leven in een kudde en in die kudde heeft iedereen zijn plek, zo is er ook een natuurlijke leider aanwezig. In het samen zijn met een paard vormen wij ook een kudde. Voor een paard maakt het niet uit wie de leiding neemt …jij of het paard.  Hij kan je veel leren over jouw manier van leiding geven en nemen en het aangeven van jouw grenzen. Het paard laat je ervaren wat jij kunt ondernemen om jezelf met een duidelijke  JA te profileren. Als je dit kunt naar jezelf  dan gebeurt dit automatisch naar je omgeving.

Hsp-ondernemerschap-leiderschap-Uden-Equizenz

Persoonlijk leiderschap....

Om JA te kunnen zeggen tegen jezelf is het belangrijk dat jij jouw persoonlijk leiderschap vergroot. Dit maakt het mogelijk om op een natuurlijke manier jouw grenzen aan te geven en te bewaken. Het geeft je de regie in handen om je leven te leven zoals jij dat wilt. Je gaat op Onderzoek uit om helder te krijgen wat jouw waarden, kwaliteiten en je talenten zijn. Zodat je ze optimaal in kunt zetten om je doelen te bereiken.

 

Creativiteit om inzichten....

te verankeren.

Wat woorden verbloemen wordt vaak duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen in woord om te zetten. Dan is het juist fijner voor je als Hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Dit noem ik beeldtaal. Deze taal bestaat al zolang dat er mensen zijn. Het is een vorm van communicatie. Zowel met de buitenwereld als onze eigen innerlijke wereld. Met kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling leer je door middel van tekenen, schilderen, collages maken en boetseren  je innerlijke wereld te doorgronden. In dit proces gaat het niet om het resultaat maar juist de ontwikkeling, jouw psychologische  en emotionele groei is hierin erg belangrijk.

hoogsensitief en paard

Een paard weet , voelt en laat ervaren

Paarden dagen je uit om het beste in je naar boven te halen. Ze laten je ervaren waar jij over je grenzen gaat, waar jouw grenzen liggen, wat maakt dat je over grenzen gaat en hoe kun jij je grenzen duidelijk en met daadkracht stellen.  

Je hoeft zeker gaan ervaringen met paarden te hebben om aan deze 2 dagen deel te nemen.

Wat anderen hebben ervaren

equizenz-paardentherapie-hoogsensitief-uden-daar-ben-je

Angela

Accountant

Ik kan pagina’s vol schrijven met wat ik daar heb geleerd, wat ik daar heb gevoeld, het is de meest liefdevolle plek op aarde die ik ooit heb mogen ervaren.
En voor iedereen die twijfelt, niet doen.

De engelen staan voor je klaar en Jolanda.

Wendy

Tekstschrijver

Ik neem het blije gevoel mee naar huis dat Hoogsensitiviteit oké is.

Dat ik niet de enige ben. Een doel om naartoe te werken met mijn eigen ‘kudde’. Inzichten waar ik mee aan de slag kan. Om meer balans in mijn leven te brengen. Niet alleen te geven maar ook te nemen. Middenin de hectiek in mijn leven toch genoeg rust, verbinding en bescherming te vinden. En te leren leven vanuit mijn hoogsensitieve kracht.

Dank je wel Jolanda, dank je wel Saffier, dank je wel mede-cursisten!

Willem-Jan

Manager

Jolanda en haar dieren hebben mij in staat gesteld om weer het eigenaarschap over mijn leven terug te pakken; de paarden zijn echte en eerlijke spiegels en Jolanda is een voortreffelijke begeleider zowel met als zonder paarden. Absoluut een aanrader.

Het programma

 

Dag 1

09.30-10.00 inloop
10.00-11.00 kennis maken en doelen stellen
11.00-12.00 theorie Hsp, leiderschap en grenzen
12.00-12.30 Kennismaking kudde
12.30- 13.00 Lunch (Biologische soep)
13.00-16.00 Ervaringsgerichte oefeningen met de paarden
16.00-17.00 evalueren 

Dag 2

09.30-10.00 inloop
10.00-11.00 theorie leiderschap en grenzen 
11.00-12.00 ervaringsgerichte oefening met het paard  
12.00-12.30 Lunch (Biologische soep)
12.30-16.00 ervaringsgerichte oefeningen met de paarden 
16.00-17.00 evalueren 

Hoogsensitief en grenzen

JA zeggen tegen jezelf
425 2-daagse
  • Aanvullend inzicht in Hsp
  • JA zeggen tegen jezelf
  • (persoonlijk) leiderschap vergroten
  • Duidelijke koers bepalen
  • Meer zelfsbewustzijn
De basis

Ik nodig je graag uit om samen in de natuur met de paarden
jouw Hoogsensitiviteit en persoonlijke leiderschap
te versterken en te vergroten.

"Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard representeert het onverwachte, de wijsheid, de intuïtie, creativiteit, het wonderlijke van de natuur. De natuur laat zich niet leiden, deze vindt zijn eigen weg. Ik hoop je te mogen ontmoeten op deze live dag"
Jolanda Kleiss
Hsp coach-therapeut

Gegevens

Begin:
5 juli van 10:00
Einde:
6 juli van 17:00
Kosten:
€425,00
Evenement Categorie:

Organisator

Jolanda Kleiss
Telefoon:
06-21250362
E-mail:
info@equizenz.nl

Geen pieker momenten meer!!

Gun jezelf NU meer rust en harmonie in 12 dagen

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.