Doorgrond je gedrag dmv familie opstellingen

Picture of Jolanda Kleiss
Jolanda Kleiss
Welke loyaliteiten spelen er in jouw familie?

Wat vertellen collega's over familieopstellingen

Door grond je gedrag dmv familieopstellingen

Graag deel ik informatie met je over familieopstellingen en systemisch werken gezien vanuit collega’s. Wat vertellen zij over familie opstellingen en vanuit welke invalshoek. Zij hebben prachtige boeken geschreven over deze vorm van psyche therapie. Het doet me deugd om zoveel mogelijk over dit onderwerp te bespreken met je. Zelf ervaar ik in het begeleiden van groepen wat een krachtig tool het is. Belemmeringen worden opgelost, het brengt je verheldering en rust, het geeft ruimte en het zet je in beweging  zodat je je leven kunt leven zoals jij dat graag zou willen vanuit je Sensitieve  hart.

In deze blog verwijs ik je graag naar ‘Sanne zoekt geluk’

In Sanny zoekt geluk bespreekt ze familie opstellingen met Els van Steijn. Ze heeft ook een inspirerend boek geschreven over familie opstellingen ‘De Fontein’. Ze legt dit uit aan de hand van een fontein als metafoor van je familie systeem. Erg duidelijk uitgelegd.

 

Veel mensen hebben het gevoel dat ze worden geleefd en komen, zowel professioneel als privé, telkens dezelfde patronen tegen in hun leven. 

De auteur, trainer en coach, is gespecialiseerd in de systeembenadering en past deze met succes toe in haar praktijk. Ze laat zien dat hardnekkige patronen in het leven, waarover mensen geen controle hebben, zijn terug te voeren op het familiesysteem – onlosmakelijke verbindingen met ouders en voorouders

Zelf ervaren

Heb je na het lezen van dit artikel een brandende vraag en wil jezelf in een familieopstelling kijken naar jouw vraag. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Door een vergrootglas naar je familie kijken. Wist je dat dat je enorm kan helpen om inzicht te krijgen in persoonlijke issues.

Dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.