test

Jaartraject Hoogsensitief en werk

Equi&Art© 

Word je eigen HSP levens-coach’ 

10 maanden door zelfontplooiing, het (her)ontdekken van je intrinsieke motivatie  op weg naar persoonlijk leiderschap en succesvol werken. 

Doorbreek patronen die ontstaan zijn vanuit overlevings-strategieën en laat je hoogsensitieve persoonlijkheid voor je werken. Wordt een meester in (persoonlijke) leiderschap

We starten in september met 2 groepen
1. op zaterdag en zondag
2. op donderdag en vrijdag


Equi&Art jaartraject is een relatief nieuwe benaderingswijze die gefundeerd is op positieve psychologie, systemisch werken, paarden coaching, kunstzinnig coachen, ervaringsgericht leren en het versterken van de autonomie. Met deze benaderingswijze wordt de aandacht gericht  op zaken die direct beïnvloedbaar en veranderlijk zijn, zoals eigen gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet te beïnvloeden zijn, zoals emoties en gedachten. 

Het is een jaar vol uitdagingen om een acceptatie-en erkenningsgerichte houding ten opzichte van onszelf te bewerkstelligen.

Een transitie jaartraject vol zelfontplooiing, persoonlijke effectiviteit en innerlijk bewustzijn op weg naar persoonlijk leiderschap.

Als je in september start zul je in 2021:

▪️ Alles weten over Hoogsensitiviteit en hoe je gemotiveerd kunt blijven in je werksituatie.
▪️Alles weten over hoe  fysiologische en neurologische  processen bij jou werken.
▪️Zul je doen waar je blij van wordt en benut je je volledig potentieel. 
▪️Is je werk doordrenkt van zingeving en motivatie.
▪️Weten wat jouw werk waarden zijn.
▪️Een helder toekomst beeld hebben.
▪️Zul je trost zijn op herontdekte kwaliteiten
▪️Heb je afgerekend met angsten, onzekerheden, pieker gedrag, loyaliteitsconflicten en schuldgevoelens
▪️Heb je je burn-out en chronische stress en vermoeidheid uit je leven verbannen
▪️Kun en durf je te voelen wat er werkelijk speelt.

Nu pas geloof ik in mezelf, en dat ik geen last meer heb van mijn gevoeligheid,
ik zie het nu allemaal anders. Wat mooi dat je dat met een paard kunt bereiken. Dank jullie wel Saar en Evy

Ervaring Sandra

Het is zo bijzonder dat de paarden in de gaten hadden dat ik mezelf anders voor deed. Ze hebben me geleerd dat ik best nee mag zeggen en voor mezelf op te komen.

Ervaring Anita

Dank je wel voor de bijzondere ervaring, ik ben nu niet meer bang dat ik het alleen moet doen.

Ervaring Jeroen

Ik kan nu weer genieten van de kleine dingetjes, dank je wel Saffier, je hebt mijn ogen geopend. Ik bleef maar rennen, en doorgaan…

Ervaring Jennifer

Het jaartraject is voor mij een enorm waardevolle levenservaring geweest, ik leef weer vanuit mijn hart. Dit allemaal door de ervaringen met de paarden, creativiteit en het groepsproces die Jolanda vol passie en met een warm hart “spot on” inzet.

 

Ervaring Mariette
Zelfstandig ondernemer

Tijdens een persoonlijk gesprek zal gekeken worden in welke groep je het beste past.

op basis van binnen komst, er is namelijk maar plaats voor een kleine groep

Wat brengt dit jaartraject jou?

We leven in een vluchtige tijd met een overvloed aan prikkels en stress . Als je hoogsensitief bent, en je hebt nog niet je juiste tools in handen, dan kan het zijn dat je makkelijk overbelast raakt. Je ervaart klachten als rusteloosheid, piekeren, angsten, stemmingswisselingen, depressie, burn-out, vermoeid zijn, een laag zelfbeeld, slecht kunnen slapen, vermoeid opstaan. Wanneer je deze klachten herkent, is het tijd om in actie te komen.

Doorbreek patronen
Tijdens dit jaartraject vind je precies wat je nodig hebt om jouw leven weer te leven zoals jij dat wilt. Je ontdekt en doorbreekt jouw patronen en overtuigingen die ontstaan zijn vanuit oude overlevingsmechanismes je vergroot je intuïtie en leert daar weer op te vertrouwen. Je vind de balans terug tussen je hoofd, hart en doen. Zo word je steeds daadkrachtiger en vind je jouw intrinsieke motivatie terug. 

Samen op ontdekkingsreis
Ga mee op deze inspirerende reis met een groep van 6 tot 8 personen. Samen doorloop je gedurende 10 maanden een aantal persoonlijke thema’s in de vorm van tien modules. Tijdens dit  traject ben je altijd omringd door de natuur, de paarden, de rust en elkaar.

Wil je eerst even proeven kom dan naar de Informatie ochtend dan kom  je alles te weten over dit jaar traject.

Art (creatieve ontwikkeling) gaat over de taal van het beeld. Het is een krachtig instrument om jouw innerlijke beleving om te zetten in vorm en kleur. Op deze manier plaats je innerlijke processen buiten jezelf en kun je er makkelijker naar kijken. Wat woorden verbloemen wordt vaak helder in beelden. Het versterkt en verankert verkregen inzichten.  Je leert jouw creatieve vermogens in te zetten om van het denken naar het voelen te gaan.  Jouw verhaal wordt zichtbaar zodat je het kunt verwerken. Creativiteit zorgt voor positieve fysiologische effecten 

Het vermindert stress door bijv. negatieve gevoelens te gebruiken als katalysatoren om creativiteit aan te wakkeren en jezelf de ruimte te gunnen om deze om te zetten in beeld 

Creativiteit vergroot en versterkt:

 • Positieve fysiologische effecten
 • Ontspanning
 • Vrij-en oplossend denken
 • Bewust-zijn
 • Levendigheid en vitaliteit
 • Flexibiliteit in aanpassingsvermogen
 • Zelfvertrouwen
 • Durf, moed en geduld
 • intuïtief vermogen
qui en art, hoogsensitief, burn-out

Equi (het paard) Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Hierdoor worden we geïnspireerd om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard representeert het onverwachte, de wijsheid, de intuïtie, creativiteit, het geeft ons helderheid in onze overtuigingen en patronen waardoor we vast lopen in het dagelijkse leven. Dat laat ons voelen wat een volgende stap voor ons is om uit die belemmeringen te komen. De natuur laat zich niet leiden maar vindt zijn eigen weg. Een paard zet ons in beweging en brengt je naar de juiste plek.

Een paard kan ons op o.a 6 niveau’s ondersteuning bieden:

 • Fysiek-Lichaamsbewustzijn creëren
 • Mentaal– Hoe ga ik om met mij gedachten stroom?
 • Emotioneel-Welke emoties beleef ik? Wat vertellen ze me?
 • Sociaal-Hoe ga ik om met relaties? Hoe kom ik over ?
 • Energetisch– Hoe ga ik om met grenzen? Neem ik voldoende ruimte in? 
 • Intuïtief-Hoe kan mijn intuïtie ontwikkelen, versterken en durf ik te luisteren naar mijn intuïtie?

Fijn samen werkt met werknemers van:

Zij gingen jou voor

Het paard, creativiteit en de natuur zijn DE 3 BESTE aspecten om stress met 90% te verminderen

Wordt je eigen HSP levens-coach’ dmv het Equi&Art jaartraject

 

Autonomie is 1 van de Aspecten die ervoor zorgt dat een Hoogsensitief persoon energiek, gemotiveerd en positief in het leven staat. Wacht niet langer totdat je omgeving je deze kans geeft!! Pak nu zelf die kans en zeg JA tegen jezelf. Een goede investering  die de moeite waard  voor NU en op de langere termijn.

Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier
weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie.


Vergroot empowerment in je leven !!​

JA reserveer mijn plaats en bel mij terug.

Ik zou graag een persoonlijk gesprek willen zodat ik mijn voorkeur uit kan spreken en overleggen in welke groep ik het beste pas .

   

  Inschrijving en ondertekening:  Ik schrijf mij in voor een kennismakingsgesprek en ga akkoord met de algemene voorwaarden.


   

   

  EquiZenz maakt gebruik van de algemene voorwaarden van KREAC klik hier om ze te bekijken.

  Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

  Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

  (Zonder Jezelf Te Verliezen?)

  Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

  Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.