1-daagse HSP (challenge)

225,00 incl. BTW.

Misschien weet je net pas dat je hoogsensitief bent en ben je hoogsensitiviteit nog aan het onderzoeken. Wellicht ben je op onderzoek uitgegaan omdat je klachten hebt die misschien wel te maken hebben met hoogsensitiviteit en ben je jezelf daar niet bewust van bent. Aan het einde van deze dag heb meer inzicht wat hoogsensitiviteit inhoud en  je weet meer over jezelf. Je leert de eerste stappen die belangrijk zijn voor een hoogsensitief persoon.

Evenement beschrijving

Op deze dag ontmoeten we elkaar live en behandelen we o.a de neuro-biologie over hoogsensitiviteit. Een hoogsensitief persoon doet dingen nou eenmaal anders, de manier van waarnemen, beleven en ervaren.  Het paard zal hierbij je coach zijn. Deze dag is speciaal voor de trouwe volgers

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.