3 daagse cursus “De loyale Werknemer”: happy op je werk

625,00 incl. BTW.

In Nederland krijgt 1 op de 7 werknemers in de zorg een burn-out, in het onderwijs zelfs 1 op de 5. ALs je een burn-out hebt, voel je je bij het opstaan al moe, kun je je moeilijk concentreren, kom je leeg thuis van je werk, heb je een kort lontje en reageer je snel emotioneel.

6 op voorraad

Evenement beschrijving

Deze dagen gaan over jou en je werk!! Je legt een stevige basis voor jezelf. Je verdiept je kennis over hoogsensitiviteit in relatie tot jezelf en je werk. Waar loop jij tegenaan op je werk en welke eigenschappen van jezelf wil en kun je verstevigen? Je bepaald jouw persoonlijke doel en gaat ermee aan slag. Deze dagen bestaan uit herkennen, erkennen, doen,ervaren en integreren. Ontdek hoe processen werken en word je je eigen coach.

Je krijgt dieper inzicht in hoe een burn-out kan ontstaan en wat je kunt doen om dit te voorkomen. Je krijgt inzicht in wat HSP en stress gemeen hebben. Je leert welke fases een burn-out kent en waar jij staat. Je krijgt inzicht in onrealistische verwachtingen. Met oefeningen en opstellingen/systemisch werken krijg je inzicht in onbewuste patronen. Je krijgt handvatten om jouw grenzen te stellen en te ervaren.

Laat de paarden je tonen wat jij nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken.
Geef jouw creativiteit de ruimte, veranker je beleving en kom tot nieuwe inzichten.
Je bent niet de enige.
Samen met andere hoogsensitieve personen ervaar je deze drie dagen. Voel je gesteund door hun herkenning en ervaringen, laat jouw ervaring ook een steun zijn voor de ander.

Drie dagen lang ben je omringd door de natuur, de paarden, de rust en gelijkgestemden.

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.