Dvd 'Dit is mijn weg'

23,50 incl. BTW.

Evenement beschrijving

Zo’n 20% van de mensheid blijkt hoogsensitief. Hoogsensitiviteit is geen aandoening maar een persoonlijkheidskenmerk. Je bent er mee geboren.

Een hoogsensitief persoon beleeft zijn/haar leefomgeving zeer intensief: informatie wordt voortdurend diepgaand verwerkt in de hersenen. Door deze eigenschap van hoogsensitiviteit naar vooral de buitenwereld, worden persoonlijke kwaliteiten zoals creativiteit, sociaal betrokken, bedachtzaam, innovatief, intuïtief en empathisch, vaak onbewust optimaal ingezet.

Personen met hoogsensitiviteit kunnen in de huidige maatschappij met een overdaad aan zintuigelijke prikkels, gemakkelijk overprikkelt en overweldigt raken.

Ondanks motivatie en gedrevenheid zijn specifieke zelfsturingsvaardigheden nodig om eigen koers te kunnen houden. Door nadruk te leren leggen op het versterken van persoonlijke effectiviteit zullen kansrijke mogelijkheden voor het oprapen liggen.

Er is al veel geschreven over hoogsensitiviteit maar het is nog niet vaak in beeld gebracht. “Dit is mijn weg” is een documentaire die gaat over het volgen van jouw koers, de weg van het individu met een hoogsensitieve persoonlijkheid.

De prijs is incl. verzendkosten en 6% Btw

Deze Dvd is NIET voor trainings-en cursus doeleinden bestemd. Mocht dit wel het geval zijn neem dan contact met me op zodat we kunnen kijken naar  een specifiek programma/lezing op maat gemaakt.

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.