Systemisch mindmappen voor paardencoaches

225,00 incl. BTW.

Voor wie?
Paarden coaches en therapeuten die werken met HSP. Het is wel handig om op de hoogte te zijn van systemisch werken en voice dialogue. Er wordt wel wat verteld over systemisch werken en voice dialogue maar dit is niet waar de dag over gaat.

Evenement beschrijving

 

Systemisch mindmappen

helpt de hoogsensitieve mens om zelf overzicht te creëren.
Het kan nogal druk zijn in het hoofd van een HSP. Vaak vinden ze het lastig om te structuren en de juiste keuzes te maken. Ze komen er zelf niet uit en kunnen daardoor de rust niet vinden. Dit kan leiden tot overprikkeling zowel intern als extern.
Dan kan Systemische mindmappen voor HSP een mooie coach tool zijn om je HSP cliente/coachee overzicht te bieden, te leren structureren en rust in het hoofd creëren, hierdoor krijgt de HSP zicht op zowel interne als externe prikkels.

Het helpt je als coach om een helder overzicht te krijgen in de verdere begeleiding

 

 

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.