Terugkomdag

75,00415,00 incl. BTW.

Terugkomdagen zijn er speciaal voor iedereen die al een traject of begeleiding heeft gevolgd bij Equizenz. 

Welke terugkomdag wil jij bijwonen?
Controleer of de juiste terugkomdag in het overzicht hieronder staat en/of het aantal plaatsen dat je wilt reserveren klopt. Klik hierna op ‘Deelnemen’

Evenement beschrijving

Terugkomdagen zijn er speciaal voor iedereen die al een traject of begeleiding heeft gevolgd bij Equizenz. Leer van elkaar door praktijkervaringen te delen. Je kunt nieuwe inzichten opdoen en je ontmoet gelijkgestemden die ook een traject hebben gevolgd. Iedere terugkomdag heeft een ander thema. Het zijn thema’s die een keer de revue gepasseerd zijn maar die je in de sleur van het dagelijks leven makkelijk vergeet en als basis belangrijk zijn.

Tijdens deze dagen ontmoet je andere HSP’ers en je deelt ervaringen. Het is een ochtend van delen en doen, om weer even tot rust te komen en naar huis te gaan met nieuwe inzichten. Kom weer even op adem, beleef de stilte en laat alles weer even de revue passeren.

Extra informatie

Terugkomdag

6 bijeenkomsten, 10 maart HSP en relaties, 07 april HSP en voeding, 02 juni HSP en stress, 18 aug. HSP en grenzen stellen, 20 okt. HSP en werk, 15 dec. HSP en intuïtie

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.