Laden Evenementen

Dag: 5 Dinsdag avonden

Wanneer: Febr. 6, 13, 20,27 Mrt. 12

Tijd: 19.00-21.30 uur

Kosten: €219 incl. neurotransemitters test en Hsp test

  • Je doet van te voren een neurotranmitters test en bespreken de uitslag
  • We gaan uitgebreid in op orthomoleculaire voeding in relatie tot Hoogsensitiviteit 
  • Je gaat zelf aan de slag met recepten
  • We duiken in het begrip intermitted fasting
  • Uitleg over o.a vermoeidheid, depressie en andere mentale, emotioneel en fysieke uitdagingen waar Hoogensitieve persoenen tegenaan lopen
  • De relatie tussen onze hersenen, darmen en immuunsysteem

Wat kun je verwachten

Ga mee op een reis naar de wonderlijke wereld van Hoogsensitiviteit en voeding! In deze cursus duiken we dieper in de relatie tussen wat we eten en hoe we ons voelen, vanuit een orthomoleculair perspectief. Orthomoleculaire voeding richt zich op het geven van de juiste brandstof aan ons lichaam, zodat we kunnen stralen van gezondheid en vitaliteit!

Voor mensen met Hoogsensitiviteit kan dit van extra belang zijn, omdat zij vaak gevoeliger zijn voor prikkels en stress. Door het eten van de juiste voedingsmiddelen kan het zenuwstelsel tot rust worden gebracht en kan de algehele gezondheid verbeteren.

Tijdens deze cursus leer je welke voedingsmiddelen gunstig zijn voor mensen met Hoogsensitiviteit en hoe je deze op een lekkere en gezonde manier kunt bereiden. Na afloop van de cursus ben je in staat om bewuste voedingskeuzes te maken die bijdragen aan een gezonder en evenwichtiger leven.

Neurotransmitters

Voorafgaand aan het begin van de cursus wordt er een neurotransmitterstest uitgevoerd. Tijdens deze cursus bespreken we de rol van neurotransmitters en hoe deze verband houden met de juiste voeding.

Vergoeding zorg mogelijk

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.