Doe de gratis test

"Heb ik een burn-out"

Ga je met tegenzin naar je werk? Vind je het lastig om je grenzen aan te geven? Voel je je voortdurend opgebrand, moe en prikkelbaar ? Dit kan wijzen op een fase van een burn-out en/of zit je er al midden in.

Wist je dat meer dan de helft van de mensen met een burn-out hoogsensitief is? Als hsp’er  loop je meer risico op een burn-out omdat je systeem sneller in stress is. dit komt door de manier van waarnemen en de manier van verwerken.

 

 

“Een burn-out is het gevolg van een langdurige overbelasten. Uit onderzoek blijkt maar liefst 85% van de mensen tussen de 20 en 49 jaar regelmatig last heeft van stress. Langdurige stress”

Denk je dat je Hoogsensititef bent en lasten er vaart van een burn-out? Dan heb ik een belangrijke videoboodschap voor je:

Wil je testen of je lasten te maken hebben met een burn-out?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt direct een e-mail met de link naar de gratis test.

Binnen 5 minuten weet je of jouw lasten en klachten te maken hebben met              een burn-out.

Hersenen-overprikkeld-Hsp-burnout-test-equizenz

Na deze test ontvang je wekelijks waardevolle tips en informatie over hoogsensitiviteit in je mailbox. Succes met de test!!!

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.