Online challenge meer rust en harmonie in 12 dagen

Jouw pieker momenten laten verdwijnen naar de achtergrond

Heb jij een hoofd dat overuren draait

Komen emoties, meningen van anderen en negatieve sferen heel intens binnen bij je ?

Lastig hé. 

Want het lukt je gewoon niet als Hoogsensitief om een knop om te zetten.

 

En zo gaat het aldoor.

 

Het lijkt wel of er continu een olifant op mijn hoofd zit.

PFFFFFFFFF....ik zou graag willen....

Denk jij OP DIE MOMENTEN ook wel eens …

Ik zou graag alles even stil willen zetten….gewoon even helemaal niks…

Wat vonden deelnemers van/en tijdens de 12 daagse:

“superleuke 12 daagse. Ondanks alles wat er al over wist heb toch nog heel veel opgestoken van deze cursus. Dus superdank daarvoor! Wat ik erg fijn heb gevonden is het gevoel dat je nauw bij ons betrokken bent geweest. Bij alle online cursussen wordt dat nog weleens over het hoofd gezien! Het is juist de menselijk warmte en gevoel van verbondenheid wat een HSPer nodig heeft. Herkenning in een wereld met bulldozers. Herkenning geeft ook het gevoel van thuiskomen. Superbelangrijk als je denkt dat je op de verkeerde planeet bent beland! Dus dank je, vanuit mijn hart Ik ga deze challenge nog een paar keer doornemen zodat hij goed kan landen!”

Tara

“Wat een mooi toeval om al surfend jouw site tegen te komen. En wat een mooi cadeau deze 12 dagen. Veel heb/had ik de afgelopen jaren al geleerd om de zo nodige rustpunten te pakken. Maar wat fijn om er achter te komen dat het niet vreemd is wat je denkt en voelt. En dat je op je gevoel en intuïtie mag varen en ook mag vertouwen. Dat ik nu ook voor mezelf mag toegeven een hsp-er te zijn. Dank je wel jolanda voor al die fijne inzichten en dat ik je op mijn levenspad ben tegen gekomen!?”

Tine

Oefeningen tijdens de 1 2daagse:

Creatieve meditatie
12-daagse-challenge-meer-rust en harmonie-hsplearning

 

“Gisteren de creatieve meditatie gedaan. Zoals ik het al dacht was hij echt fijn. Het kostte in het begin energie om mijn hoofd uit te schakelen maar nadat dat gelukt was bracht dit rust. Ga ik zeker nog vaker gebruiken om rust te krijgen in mijn hoofd.”

Sheila
Overprikkeling-protocol

“Dit is mijn lichaam op dit moment….in het hier en nu!”

Hieke
Hoogsensitiviteit-rust-harmonie-equizenz-online-cursus-hsplearning

Online challenge meer rust en harmonie

in 12 dagen

Mijn extra cadeau aan jou:

Alles in een makkelijke APP

In deze bijzondere Hsplearning omgeving. Een plek:

  • specifiek voor Hoogsensitiviteit
  • waar je ongestoord antwoorden krijgt om diepzinnige vragen. 
  • om even tot jezelf te komen.
  • anderen ont-moeten
  • persoonlijk contact

De challenge+APP

€119

  • Beslis nu en voel over 12 dagen meer rust en harmonie 
  • Zorg vergoeding mogelijk

FAQ

De belangrijkste vragen en antwoorden

Deze 12 daagse is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar die meer rust en harmonie wil ervaren in zijn/haar leven. Misschien weet je pas dat je Hoogsensitief bent en wil je je verder in dit persoonlijkheidskenmerk verdiepen. Wellicht heb je vragen die misschien wel te maken hebben met Hoogsensitiviteit. Aan het einde van deze 12 dagen heb meer zicht op wat Hoogsensitiviteit inhoud. Weet je meer over jezelf en kun je hoogsensitieve personen uit je omgeving beter begrijpen.

Je ontvangt elke dag in de een video van mij met kennis en oefeningen om Hoogsensitiviteit in relatie tot jezelf en/of je omgeving  beter te begrijpen.

Door kennis over Hoogsensitiviteit, een inspirerende meditatieve oefening, en zelfreflectie werkbladen  ga je in 12 dagen jezelf beter leren kennen als Hoogsensitief persoon en meer rust en harmonie ervaren in je leven.

We gaan de  stap zetten van denken en voelen naar doen. Je brengt meer zelfbewustzijn in je leven

Je hebt altijd toegang toe de 12 daagse om alles wat je geleert hebt te kunnen integreren in je leven. 

Het is een onderdeel van de psycho-sociale begeleiding die ik geef. En dat kan inderdaad vergoed worden mits je aanvullend verzekerd bent.

Dit kun je aangeven bij de aankoop, zodat je jouw factuur bij je zorgverzekeraar in kunt dienen.

Dat ligt helemaal aan jezelf en dat zeg ik, omdat je de opgedane kennis ook nog in praktijk mag gaan ervaren. Je mag het gaan integreren in je dagelijkse bestaan. Ieder persoon heeft daarin zijn/haar eigen tempo.

Nee hoor, jij bepaald zelf wanneer je start. Ik stuur je elke dag een nieuwe les zodat je er op je gemak doorheen kunt reizen. 

Jazeker!! daarvoor is dit traject juist gemaakt om online te kunnen volgen op je desktop, je mobiel en je tablet. Je hebt wel een internet verbinding nodig.

Zeg JA tegen jezelf:

Gun jezelf dit cadeau

Want ik ben van mening dat jij als Hoogsensiteif persoon
nodig bent in deze wereld...

Jij kunt de wereld om je heen zachter, mooier en begripvoller maken...

maar dan mag jij jezelf wel op de 1ste plaats zetten en jezelf laten zien

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.