Gratis online training

Hoogsensitiviteit en werk

'in 3 stappen happy op je werk'

Hoe paarden en creativiteit hoogsensitiviteit kunnen versterken

Jouw gegevens zijn veilig bij ons !!

Donderdag 12 maart 19.30 -21.30 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
secondes

Zij gingen jou voor

Dank je wel voor dit informatieve webinar. Het heeft mijn twijfels over mezelf weggehaald, over anders zijn en juist kijken naar de overeenkomsten op mijn werk. Ik vond ook dat je rustig  sprak en geboeid, wel jammer dat ik je niet constant in beeld zag. Maar dat deed niets af van de informatie over HSP. Tevens vond ik de combinatie tussen gevoel en wetenschap ook erg intetessant. Gewoon met beide benen op de grond dat vind ik erg prettig. Ik heb me opgegeven voor de informatie ochtend van het jaartraject want het wordt zeker tijd dat ik JA ga zeggen tegen mezelf.

Marinda

P&O

Super tof dat je er bij wilt zijn
bij mijn gratis online training over
'Hoogsensitiviteit
van herkennen naar handelen'

Jouw gegevens zijn veilig bij ons!!

Familieopstelling, hsp, systemisch werken

Wat vonden anderen van het webinar

Ik vond je webinar bijzonder boeiend. Het sprak me erg aan hoe jij vanuit je eigen ervaring spreekt. Veel dingen waren herkenbaar oor mij. 

Het alle ballen in de lucht houden. Het gestrest zijn. Het groot innerlijk bewustzijn, verbondenheid met alles, intens leven. Mensen worden rustig bij mij zelfs als ik mega onzeker ben. Ik houd inderdaad van het oplossen van complexe problemen, maar mensen denken dat ik dat niet kan. 

Ik kan zo nog wel even doorgaan. 

Treffend vond ik het stuk over het effect van positiviteit en negativiteit om je heen. 

Maria

Ik vond het webinar heel interessant. Mooi om te horen wat de positieve kanten zijn! 

Maar ook de valkuilen. 

Het heeft mij gebracht;

Weer even de duidelijkheid wat je vooral wel moet doen! 

Kruizen zetten in de agenda, meer ontspannings/aardingsoefeningen doen, bewust genieten van de kleine dingen, bij de paarden ook even ‘niksen’. 

Daar was ik al wel mee bezig, maar jouw webinar geeft me weer een stukje sterkere motivatie om deze dingen te blijven doen. 

En wat ik wel meteen na jouw webinar heb ingevoerd in ons gezin; ons positivo-boekje waar we aan het eind van de dag de dingen opschrijven die we fijn hebben gevonden aan deze dag. En ook ruimte om nog eens wat meer te tekenen, wat ik vroeger heel veel deed. 

Karin

Het was een compleet verhaal. Het heeft de kennis die ik al had wat opgefrist en ik heb er ook nieuwe dingen uit mee genomen zoals het verschil tussen hooggevoelig en hoogsensitiviteit. Ik vind dat je genoeg verteld hebt. 

Denise

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.