Kampt uw werknemer met stress of te hoge werkdruk?

Hoe ga je om met HSP op het werk of chronische, psychische en lichamelijke problematiek? Burn-out coaching met paarden.

Heeft u een medewerker met een (dreigende) burn-out? Een hoogsensitieve (HSP) werknemer die de laatste tijd vaak uitvalt door stress of te hoge werkdruk? Equizenz biedt burn-out coaching voor werknemers en werkgevers met behulp van paarden. Wij doen dit vanuit onze privéstal in Uden (NB). 
 

Door onze coaching vergroot u de kwaliteiten van uw werknemers binnen uw bedrijf. Dit begint bij het verminderen van stressgerelateerde klachten en het reduceren van het risico op een burn-out bij uw werknemer. In alle coachingstrajecten komen zes leerprocessen aan bod: ervaring, reflectie, herkenning, bewustwording, verandering en experimenteren.

Met het paard als  coach word men zich bewust van patronen en overtuigingen, gevoelens en emoties kunnen beter geplaatst en begrepen worden. 

 

‘Vitaliteit en empowerment’ de kracht van burn-out coaching met paarden.

 

Individuele burn-out coaching

Individuele coachingstrajecten voor werknemers en werkgevers staan in het teken van persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent dat een werknemer zelf richting geeft aan ontwikkeling en groei. Hierdoor worden zijn/haar verantwoordelijkheid en werkplezier groter en neemt het risico op een burn-out af.

Tools, methoden en techniek

Afhankelijk van je begeleidingsvraag en de doelstelling , kiezen we in overleg uit een aantal tools en methoden, oa. : Therapie/coaching met paarden, Centered riding, Contemplatieve psychologie, Gedachtenveld therapie, Natuurgeneeskunde,  Orthomoleculaire Therapie volgens Kpni, Persoonlijke groei & ontwikkeling

Stappenplan burn-out coaching zakelijk

Stap 1: kennismaking

Tijdens een kennismaking bespreken we tegen welke problemen u of uw werknemer(s) aan lopen en wat u kunt verwachten van Equizenz. We bespreken samen de mogelijkheden en hoe wij graag werken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van onze werkwijze als HSP- en burn-out-coach en kunt u een weloverwogen keuze maken of dit de begeleiding is die bij uw team of werknemer past.

Stap 2: intake en vitaliteitsplan

De intake vormt de start te samen met een voor u op maat gemaakt  vitaliteitsplan. In dit plan staat de duur van het traject, de doelen en de specifiek gekozen begeleidingsmethodes.  De informatie uit de intake en de bespreking verwerken we in het vitaliteitsplan op maat. Dit vitaliteitsplan ontvangt u per e-mail.

Stap 3: start traject

Elke individuele sessie begint met een nabespreking van de vorige sessie.Wat was het inzicht? Wat heeft het tot nu toe opgeleverd? Daarna gaan we aan de slag met de paarden. In de allerlaatste sessie volgt er een eindgesprek, waarin we kijken of de doelen zijn behaald  of wat is er nog nodig aan begeleiding? We bepalen of de begeleiding stopt of wordt vervolgd.

 

Uw coach: Jolanda Kleiss

“Wat mijn passie voor deze dieren met hun bijzondere kwaliteiten is is in een paar woorden niet te omschrijven, het is een kwestie van gevoel en ervaren, een manier van leven. Voor mij heeft het te maken met leven op een niveau welke wij in onze huidige maatschappij voorbij schieten, of misschien wel gewoon even vergeten zijn. Het moment, de werkelijkheid nemen zoals die zich aandient, zonder oordeel, vooroordeel of veroordeling en zonder afweer van onze innerlijk beleving, dat is wat zij ons kunnen leren. De paarden kunnen behulpzaam zijn bij het bewust worden ,(h)erkennen van onze kwaliteiten, onze valkuilen, onze overtuigingen, onze patronen en uitdagingen.”

Neem direct contact met mij op via 06-21250362 voor de mogelijkheden en de kosten voor burn-out coaching voor u of uw medewerker(s).

[contact-form-7 id=”4243″ title=”Inschrijving zakelijk landingspagina 1″]

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.