Wellicht wil je eerst even proeven….

 

In het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden van het begeleiden: welk traject sluit het beste bij jou aan?Wanneer je twijfelt over welke begeleiding voor jou de beste keuze is, dan geeft het kennismakingsgesprek je meer duidelijkheid. Deze kennismaking zorgt voor meer inzicht in jouw situatie.

De kennismaking.

Wellicht wil je eerst even proeven….
Dan nodig ik je uit om eerst kennis te maken met stal Equizenz, de plek, de paarden en mijzelf. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en neemt een half uur in beslag. In dit half uur leg ik je uit wat Equizenz te bieden heeft. Hierdoor krijg je een beeld of Equizenz de plek is die voor jou op dit moment in je leven wat kan betekenen. Of je nu moeder, vader, werknemer, werkgever, zelfstandig ondernemer, coach of therapeut bent…… Jij staat centraal. En het begeleidingsprogramma wordt geheel op jou aangepast. De kennismakingsgesprekken zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wat kan je verwachten?

Een kennismaking zorgt ervoor dat ik een beeld krijg van jouw begeleidingsvraag. Hierdoor kan ik je beter begeleiden en ondersteunen met het nemen van jouw volgende stappen. Graag wil ik van jou weten wat je hier brengt en wat je mee naar huis neemt. In het gesprek, wat ongeveer een half uur duurt, geef ik mijn advies over welke begeleiding het beste bij je begeleidingsvraag past. Als je gekozen hebt om te starten, dan volgt er een vervolgafspraak voor een intake-gesprek.De individuele begeleidingen zijn maatwerk en hiervoor is een intake-gesprek belangrijk. In sommige workshops en trajecten is een intake-gesprek al opgenomen in het programma.

 Afspraken dienen 72 uur van te voren telefonisch afgemeld te worden. 


Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek.


  

Inschrijving en ondertekening:

Ik schrijf mij in een kennismakingsgesprek ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.


 
 
  

 
 
 
EquiZenz maakt gebruik van de algemene voorwaarden van KREAC klik hier om ze te bekijken.