Kennismakingsmiddag: Ik en het paard

Tijdens deze kennismakingsmiddag ga je ervaren wat paardencoaching jouw kan brengen. Zo maak je op een laagdrempelige manier kennis met Equizenz en de kudde.

Indien je met vrienden, vriendinnen, collega’s of familie wilt deelnemen, gelieve contact op te nemen. Het is tevens mogelijk om op alternatieve dagen voor bestaande groepen deze bijeenkomst te plannen.

Ontdek de unieke kracht van interactie tussen mens en paard tijdens deze verrijkende ervaring. Deze workshop biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de transformerende wereld van paardencoaching, waarbij de aanwezigheid en reacties van paarden ons helpen om diepe inzichten te verkrijgen en persoonlijke groei te stimuleren.

Max 6 personen

Zondag middag
14 april
14.00-17.00

live-dagen-paardencoaching-equizenz-hsplearning

Het paard als spiegel

Tijdens deze middag krijg je een gedegen uitleg over paardencoaching, waarbij we de filosofie en methoden achter deze benadering verkennen. Je zult leren hoe paarden als spiegel fungeren voor onze emoties en gedragingen, en hoe ze ons kunnen helpen om verborgen aspecten van onszelf te ontdekken en te begrijpen.

En het allerbelangrijkste van deze dag: je gaat zelf ervaren wat de paarden jouw te vertellen hebben.

De paarden

Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om  je mee te nemen naar het hier en nu. 

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Even op adem komen. in de natuur wordt automatisch je stress level verlaagd. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in het moment.De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Je zet jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren. 

Spiritualiteit

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Ontdek tijdens spirituele groei en ontwikkeling steeds meer over jezelf en de wereld om je heen. Je wordt bewust van de diepere lagen van je bestaan en je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over het leven en de zin ervan. Dit helpt je om je zielsmissie helder te krijgen en te leven. Je gaat jezelf de ruimte geven aan jouw  sterke innerlijke drang om zin vol te zijn.

Creatieve boodschap

De workshop sluit af met een unieke ervaring waarin je de gelegenheid krijgt om jouw inzichten om te zetten in een creatieve boodschap. 

Door middel van tekenen zul je in staat zijn om de ervaringen die je hebt opgedaan tijdens de workshop te verwerken en te vertalen naar een expressieve vorm die jouw persoonlijke groei weerspiegelt.

Klaar om de magie van mens-paard interactie te ervaren en jezelf op een dieper niveau te ontdekken? Sluit je dan aan bij onze kennismakingsworkshop over Paardencoaching: Ik en het Paard, en laat je inspireren door de kracht van deze bijzondere verbinding.

Programma

13.45-14.00 binnenkomst-koffie en thee en wat lekkers

14.00-14.30 introductie Equizenz

14.30-15.00 uitleg paardencaching

15.00-16.00 paardencoach sessie

16.00-16.30 Creatieve zelfreflectie-boodschap

16.30-17.00 Na bespreking en uitsluiting

Kennismakingsmiddag

Ik en het paard
115 Maandelijks
  • Ontdek de kracht van paardencoaching voor diepgaande zelfreflectie en groei.
  • Verbind met paarden en de natuur voor helende inzichten.
  • Inzichten creatief omzetten in een krachtige persoonlijke boodschap
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
3 uur

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.