Online curcus ‘Trots op mijn hoogsensitiviteit’

Hoogsensitief de online cursus

Trots op mijn hoogsensitiviteit

Hoogsensitief zijn ervaart iedereen anders. Vaak vormen een teveel aan prikkels een probleem vanwege een gevoeliger zenuwstelsel. Dit kan zijn in grote gezelschappen of door de drukte op de werkvloer. Te drukke winkelcentra, extreme temperaturen, geluidsoverlast of een lang dagje uit. Je hebt hierna vaak langer nodig om tot rust te komen.

Hoogsensitieviteit wordt in ons reguliere zorgsysteem nog te weinig erkent. Een gevolg is dat kinderen, jong volwassen en volwassenen een onjuiste diagnose krijgen. Bij kinderen wordt vaak ADHD/autisme/asperger als diagnose vastgesteld, terwijl er dus iets heel anders gaande is. Daarmee ervaart de volwassene of het kind de gevoeligheid als probleem in plaats van kwaliteit of kracht.

Vanuit je luie stoel thuis meer te weten komen over Hoogsensitiviteit.

In deze online cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

9 video's met waardevolle info over Hoogsensitiviteit

Nu niet voor €97,50 maar nu voor €0,00

Wat kun je verwachten?

burn-out- hoogsensitief, equizenz
qui en art, hoogsensitief, burn-out

Creativiteit verlaagt direct jouw stress level met 90%

Deze cursus bestaat uit 10 dagen . De cursus bestaat uit maar liefst 9 video’s vol waardevolle informatie en praktische oefeningen. Daarnaast krijg je toegang tot de besloten facebook community pagina waar ik nog extra materiaal deel met je. Je kunt er andere Hsp’ers ontmoeten en ervaringen en vragen delen. Mochten er updates en extra video’s zijn dan wordt je daar gratis van op de hoogte gebracht op de  besloten Facebook pagina.

Waarom zou je deelnemen

Misschien ben je aan het uitzoeken of je hoogsensitieve genen bezit. Misschien weet je het al veel langer. Of ben je er net achter gekomen. Je hebt kinderen die hoogsensitief zijn. Het maakt niet uit.. Je krijgt tools in handen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Veel van ons blijven maar in dat hoofd zitten en we weten het allemaal wel maar dat is echt niet voldoende. Kom uit dat denken en kom in actie kom in de doe modus. Dan zul je merken dat er juist meer ruimte komt voor rust en ontspanning. Je stress level verlaag je en je overprikkeling weet je te controleren. Kortom je gaat je Hoogsensitiviteit ervaren als een kwaliteit.

Je kunt telkens de video’s terug kijken, oefening baart kunst. Je krijgt toegang toe de besloten Facebook community waar je met gelijkgestemde in contact komt. Jullie hebben onderling maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen en te ondersteunen.

Gun jezelf of een ander dit geweldige cadeau. Kom uit je comfort zone en laat zien aan de wereld wat je in huis hebt !!!!

Voor jou als trouwe volger nu niet

voor €97,50 maar nu voor €0,00

Omdat je zo’n trouwe volger bent  is cursus prijs aangepast . Normaal kost de cursus € 97,50  voor jou is deze online cursus nu verkrijgbaar voor maar een klein bedrag van €00,00. We starten elke maandag en je kunt geheel op jouw tempo werken aan de cursus. Tevens zul je aanvullende informatie via de mail ontvangen en we ontmoeten elkaar op Facebook.

Schrijf je hieronder snel in en na  de betaling zal direct alle benodigde informatie naar je toekomen.

 

Veel mensen die meer wilden weten over hoogsensitiviteit gingen jou voor.

Wat zij van de cursus vonden lees je hieronder.

We starten elke maandag van de week

Niet voor €97,50 maar nu voor €0,00

Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier
weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie.

Vergroot je  kennis en leef vanuit je kwaliteiten  !!

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.