Start Januari

Max 8 personen

6 maanden

Woendag ochtend

Hoogsensitiviteit in het dagelijkse leven

Deze bijzondere cursus  is een mix van online sessies met live ervaringen in de natuur, waarbij paarden ingezet worden om jou als Hoogsensitief persoon te ondersteunen bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast wordt creativiteit ook een belangrijke hulp om jouw sensitieve innerlijke wereld  te verkennen en te uiten te gebruik

 

De paarden

Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om  je mee te nemen naar het hier en nu. 

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Even op adem komen. in de natuur wordt automatisch je stress level verlaagd. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in het moment.De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Je zet jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren. 

Spiritualiteit

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Ontdek tijdens spirituele groei en ontwikkeling steeds meer over jezelf en de wereld om je heen. Je wordt bewust van de diepere lagen van je bestaan en je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over het leven en de zin ervan. Dit helpt je om je zielsmissie helder te krijgen en te leven. Je gaat jezelf de ruimte geven aan jouw  sterke innerlijke drang om zin vol te zijn.

Online sessies

Elke week hebben we op dinsdag avond een online sessies van 1,5 uur  waarbij deelnemers vanuit het comfort van hun eigen huis deelnemen. Tijdens deze sessies delen de deelnemers hun ervaringen, leer je technieken om met Hoogsensitiviteit om te gaan en wordt je je bewuster om jezelf beter te begrijpen.

Creativiteit als expressie

Creatieve expressie wordt verwezenlijkt in de cursus als een middel om gedachten en emoties uit te drukken. Deelnemers kunnen kunst, schrijven, muziek of andere vormen van creatieve uitingen gebruiken om hun innerlijke wereld te verkennen en te verwerken. Creativiteit kan helend werken en een krachtig instrument zijn om verbinding te maken met bevestigde gevoelens en verlangens.

online-cursus-Hoogsensitiviteit-hsplearning-compleet
Video afspelen over Doeboek-Hoogsensitiviteit-hsplearning-equizenz

We werken gedurende de 6 maanden met een Doeboek van 225 bladzijden vol met zelfreflectie vragen en creatieve opdrachten. Ga op reis in jezelf om jouw gevoelige innerlijke wereld te verkennen en te onderzoeken.

Het zal jouw zelfbewustzijn en spiritueel bewustzijn naar een hogere frequentie brengen. 

Je eigen levenscoach worden, zijn en blijven vraagt nog wel iets van je. Het vraagt je om eerlijk en oprecht naar jezelf te kijken. Je leert luisteren naar jezelf. Dit doeboek zit boordevol reflectievragen, en creatieve opdrachten en luisteroefeningen. 

Durf te spelen en weer creatief te zijn. Niet het eindresultaat, maar de weg er naar toe is interessant.

De paarden als gids

Een uniek aspect van deze cursus is het werken met paarden als gidsen voor persoonlijke groei. Paarden zijn zeer gevoelige en intuïtieve dieren die subtiel reageren op de emoties en energie van mensen. De interactie met paarden biedt deelnemers de mogelijkheid om bewust te worden van hun eigen gedrag, communicatiestijl en emoties. Dit kan waardevol worden geleverd in hoe ze zichzelf en anderen benaderen en hoe ze gedeeltelijk kunnen communiceren.

Soulquest-zielmissie-coachen met paarden-equizenz

Live in de natuur

Naast de online sessies komen we een keer per maand in de natuur. Deze sessies vinden plaats op een rustige locatie in de natuur, tussendoor door groen en frisse lucht. De natuur biedt een leidende en inspirerende omgeving waarin deelnemers zich kunnen verbinden met zichzelf en hun gevoelens op een hoger niveau kunnen verkennen. Het buiten zijn en weg van de dagelijkse drukte geeft deelnemers de ruimte om te ontspannen en volledig aanwezig te zijn in het moment.

Kortom, deze cursus biedt een holistische benadering van persoonlijke groei door middel van online interactie, de rustgevende kracht van de natuur en de wijsheid van paarden, ondersteund door creatieve expressie zowel ofline als online. Het doel is om jou als deelnemer te inspireren jouw Hoogsensitiviteit  te omarmen, inzicht te krijgen in jezelf en om positieve veranderingen in  je leven te brengen om je beste zelf te worden, te zijn en te blijven.

Sensitivity Mastery

Ontwikkel je zelf tot de beste jij
1270 in 6 termijnen betalen is mogelijk
  • Alles over Hoogsensitiviteit
  • Meer rust en harmonie
  • Moeiteloos leven
  • Incl. Doeboek
  • Incl. Online training 'Leven vanuit je hart'
  • Incl. kunstzinnig materialen pakket
  • Intuitef tekenen en schilderen
  • Het paard als gids

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.