Start medio Januari 2024

Max 8 personen

6 maanden

op Zaterdag

Sensitivity Mastery

Sensitivity Mastery  is een unieke cursus die de magie van paarden, de kracht van creativiteit,  mindfulness en de schoonheid van de natuur combineert. Het is een reis naar innerlijke rust, zelfontdekking en het ontwaken van je creatieve zelf. 

We ontmoeten elkaar 2 wekelijks online en 1x per maand maandelijks live

Ontwikkel jezelf tot de beste jij

De paarden

Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om  je mee te nemen naar het hier en nu. 

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Even op adem komen. in de natuur wordt automatisch je stress level verlaagd. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in het moment.De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Je zet jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren. 

Spiritualiteit

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Ontdek tijdens spirituele groei en ontwikkeling steeds meer over jezelf en de wereld om je heen. Je wordt bewust van de diepere lagen van je bestaan en je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over het leven en de zin ervan. Dit helpt je om je zielsmissie helder te krijgen en te leven. Je gaat jezelf de ruimte geven aan jouw  sterke innerlijke drang om zin vol te zijn.

Verbinding met de paarden

Een uniek aspect tijdens deze intense 6 maanden is het werken met paarden als gidsen voor onze persoonlijke groei en ontwikkeling. Paarden zijn zeer gevoelige en intuïtieve dieren die subtiel reageren op de emoties en energieën van ons mens-zijn. De interactie met paarden biedt jou de mogelijkheid om je bewust te worden van jouw eigen gedrag, communicatiestijl en emoties.  

Ontdek hoe de wijsheid en aanwezigheid van paarden je kunnen helpen om in het moment te zijn en je diepste zelf te verkennen.

Je start deze reis met een persoonlijk doel.

 

Soulquest-zielmissie-coachen met paarden-equizenz
online-cursus-Hoogsensitiviteit-hsplearning-compleet

Online sessies

2x per maand hebben we op de dinsdagavonden online sessies van 1,5 uur. Je hoeft jouw huis niet uit en kunt lekker in jouw vertrouwde omgeving meewerken. Tijdens deze sessies werken we aan mindful-zijn. Dit doen we door  intuïtieve, creatieve oefeningen te doen. Deze oefeningen zorgen voor rust in je hoofd. We delen onze ervaringen en zo leer je met elkaar technieken om met Hoogsensitiviteit om te gaan. De cursus brengt jouw bewustzijn naar een hoger niveau, waardoor je jezelf beter begrijpt. We werken uit de lessen van de online cursus-‘leven vanuit je hart’.

Je krijgt toegang tot de online cursus – ‘leven vanuit je hart’

Wil je meer lezen over deze online omgeving klik dan hier

We werken gedurende de 6 maanden met de online cursus ‘leven vanuit je hart’ en een Doeboek van 225 bladzijden vol met zelfreflectie vragen en creatieve opdrachten. Ga op reis in jezelf om jouw gevoelige innerlijke wereld te verkennen en te onderzoeken.

Het zal jouw zelfbewustzijn en spiritueel bewustzijn naar een hogere frequentie brengen. 

Je eigen levenscoach worden, zijn en blijven vraagt nog wel iets van je. Het vraagt je om eerlijk en oprecht naar jezelf te kijken. Je leert luisteren naar jezelf. Dit doeboek zit boordevol reflectievragen, en creatieve opdrachten en luisteroefeningen. 

Durf te spelen en weer creatief te zijn. Niet het eindresultaat, maar de weg er naar toe is interessant.

Video afspelen over Doeboek-Hoogsensitiviteit-hsplearning-equizenz
Hsp-natuur-cafe-Uden-creatief-Hoogsensitief

Creativiteit als expressie

Creatieve expressie wordt gedurende deze 6 maanden een middel om onze innerlijke wereld  uit te drukken.

Creativiteit laat zien wat je hart als weet, maar wat woorden verbloemen.

We gaan met verschillende materialen uit het inspiratie-en materialen pakket onze innerlijke wereld te verkennen. Creativiteit werkt helend en is een krachtig instrument om verbinding te maken met gevoelens en verlangens.

Ervaar de vreugde van het creëren zonder oordeel en perfectionisme.

Een natuurlijke verbinding

Naast de online sessies ontmoeten we elkaar een keer per maand in de natuur tussen de kudde. Deze cursusdag vindt plaats op een rustige locatie in de natuur, waar je op adem kunt komen tussen het groen en de  frisse lucht.

De natuur biedt een leidende en inspirerende omgeving waarin jij je kunt verbinden met jezelf. Je gaat gevoelens op een dieper niveau verkennen. Het buiten zijn en weg zijn van de dagelijkse drukte en beslommeringen geven jou de ruimte om te ontspannen en volledig aanwezig te zijn in het moment. 

Kortom, deze cursus biedt een holistische benadering van persoonlijke groei door middel van zowel live als online interactie, de rustgevende kracht van de natuur en de wijsheid van paarden, ondersteund door creatieve expressie. Het doel is om jou te inspireren jouw beste jij te omarmen, inzicht te krijgen in jezelf en om positieve veranderingen in  je leven te brengen om je beste zelf te worden, te zijn en te blijven.

Sensitivity Mastery

Ontwikkel je zelf tot de beste jij
1270 € 212 per maand, vergoeding zorg mogelijk
 • Alles over Hoogsensitiviteit
 • Meer rust en harmonie
 • Mindful leven
 • Incl. Doeboek
 • Incl. Online training 'Leven vanuit je hart'
 • Incl. kunstzinnig materialen pakket
 • Intuitief-en helend tekenen en schilderen
 • Het paard als gids

Thema's zijn:

 • Ik-tijd
 • Werk-privé balans
 • Mijn plek innemen
 • Grenzen aangeven
 • Patronen doorbreken 
 • Leven vanuit je hart

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.