Je weet nog hoe het voelde maar je hebt er geen last meer van.

Heb je last van angst, vermoeidheid, depressie een burn-out of psychosomatische klachten? Heb je nog last van een situatie in je leven die niet prettig was? Gedachtenveldtherapie zorgt ervoor dat dit lichamelijke stressgevoel ontkoppelt wordt aan de herinnering van een niet zo prettige situatie. Deze therapie is ook een zeer effectieve manier om je angst te overwinnen. Ook angst voor een paard of paardrijden.

 

 

Een onprettige situatie verwerken.

We maken allemaal wel situaties mee in ons leven die niet prettig waren. Omdat deze situatie niet prettig was kunnen we deze wegdrukken en opslaan ergens in ons lichaam. Door gedachtes of bepaalde situaties beleven we weer dat vervelende gevoel van stress en je ervaart een lichamelijke sensatie. Dit kunnen hartkloppingen, druk op de borst, spanning in je buik, last krijgen van je nek of een brok in je keel zijn. Dit lichamelijke stressgevoel overkomt je dan en dat haalt je uit balans.

 

Wat is gedachtenveldtherapie?

Gedachtenveldtherapie is een zeer vriendelijke methode die snel doordringt tot de kern van een probleem. Je krijgt inzicht in de oorzaak van het negatieve gevoel wat samenhangt met de reactie op een bepaalde situatie. De situatie kun je niet veranderen maar jouw gevoelsreactie wel. Uiteindelijk kun je de methode vrij eenvoudig zelf toe leren passen waardoor je zelfredzaamheid vergroot wordt.

Hoe werkt deze therapie?

Stressvolle situaties en herinneringen veroorzaken spanning in je lichaam. Door een ademhalingstechniek zullen we het stresslevel naar beneden brengen. Daarnaast werken we aan het activeren van beide hersenhelften. Hierdoor zal het gevoel dat aan deze stressvolle herinnering gekoppeld is blijvend veranderen en zul je meer in balans zijn.

De methode zoals hij onderwezen wordt is een combinatie van EFT (Emotional Freedom Technique), TFT (Thought Field Therapy) EvTFT (Evolving Thought Therapy), HAT(Heart Assisted Therapy) en EMDR(Eye Movement Desensitisation Reprocessing).

Begeleidingen

 


Gedachtenveldtherapie is een zeer vriendelijke methode die snel doordringt tot de kern van een probleem. Je krijgt inzicht in de oorzaak van het negatieve gevoel wat samenhangt met de reactie op een bepaalde situatie.Wil je gedachtenveldtherapie zelf ervaren? Of wil je meer informatie?

Neem contact op!
Telefoon: 06-21250362, het telefonisch spreekuur is iedere maandagochtend 08:00 tot 10:00 uur.

Inschrijving en ondertekening:

Ik schrijf mij in voor een vrijblijvende kennismaking.Ik schrijf mij in voor de individuele begeleiding. En ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

 

EquiZenz maakt gebruik van de algemene voorwaarden van KREAC klik hier om ze te bekijken.