Natuurlijke geneeswijze

Vanuit de natuurgeneeskunde bekeken, ga ik ervan uit dat ons lichaam zelfhelend is, alleen door omstandigheden kan het zijn dat het lichaam het zelf niet op kan lossen. Dan kun je het lichaam helpen aan te sterken waar nodig is. Ik start met voeding als medicijn en als nodig ondersteuning dmv supplementen, fyto- & gemmo-therapie, bloesem remedie therapie. Zelf vind ik dat je nooit de reguliere geneeskunde uit het oog moet verliezen. Het kan elkaar juist versterken en het één kan zeker niet zonder het ander.

 

 

Als natuur-en orthomoleculair geneeskundige richt ik me op de oorzaak van zowel de geestelijke als de fysieke ongemakken.

Ik kijk niet alleen naar de symptomen, (deze symptomen zijn een start van het genezingsproces, het is een uiting van iets wat niet goed gaat) maar juist naar andere factoren zoals het karakter, de familiegeschiedenis, voeding, omgeving, psyche, weerbaarheid, aanpassingsvermogen en stress-bestendigheid.

Welke klachten behandel ik?

Allergieën, voedingsintoleranties, hooikoorts, vermoeidheidsklachten, PMS-klachten(hormonale disbalans),  darmklachten, longklachten en huidklachtenfybromialgie, Depressie, Stemmingswisselingen (hersenstofwisseling),,, stress-gerelateerde klachten, burn-out, fibromyalgie.

Ik werk vanuit de 5 natuur principes
Natuurgeneeskunde is een duurzame geneeswijze en past helemaal in deze tijd.

Mocht je meer willen weten over natuurlijke-en orthomoleculaire geneeswijze voor de hoogsensitieve mens dan verwijs ik je graag door naar mijn andere site www.jolandakleiss.nl


Meer informatie over Natuurgeneeskundigpraktijk Jolanda Kleiss, kun je vinden op de website van www.jolandakleiss.nl