webinar Hsplearning ‘maandelijkse inzichten’

Live Webinar

online-cursus-hoogsensitief-kunstzinnig-equizenz

GRATIS

Hsplearning 'maandelijkse inzichten'

Ben jij een trotse deelnemer van de HSP Learning cursus, BASIS OF COMPLEET, of heb jij jezelf recent toegevoegd aan de kudde? Dan is dit exclusieve webinar een echte must-see voor jou! Duik in de wondere wereld van Hoogsensitiviteit (HSP), krijg antwoord op al jouw vragen en doe mee aan leuke en creatieve meditatie-oefeningen. Hier zit je gebakken voor een flinke dosis inspiratie en diepere inzichten.

Kom gezellig langs en sluit je helemaal gratis aan bij het live webinar “HSP Learning-maandelijkse Inzichten”, waar jouw vragen en interesses het avontuur vormen voor een diepgaande ontdekking van jouw Hoogsensitiviteit. Samen creëren we een warme community waarin iedereen zichzelf kan zijn en kan bloeien tijdens deze bijzondere HSP-journey.

Ik kan niet wachten om je te verwelkomen bij onze volgende sessie!

Donderdag avond van 19.30-20.30 uur

Elke 3de do van de maand

18 Jan

15 Febr

21 Mrt

18 Apr

16 Mei

20 Juni

18 july

15 Aug

19 Sept

17 Okt

21 Nov

19 Dec

Gratis online Q&A

Equizenz-Hoogsensitiviteit als potentieel-omgaan met Hoogsensitiviteit
Jolanda Kleiss
Schrijf je nu in zonder onkosten

Hsplearning

'Maandelijkse inzichten'

Mijn doel is om een ondersteunende en empathische omgeving te creëren waarin we samen geïnspireerd raken, leren en groeien. Graag inspireer ik je en voor zie ik jou van waardevolle kennis en praktische tools om HSP op een positieve manier te omarmen.

Elke maand bied ik een interactieve en boeiende sessie waarin we de meest gestelde vragen behandelen, oefeningen delen en jouw nieuwsgierigheid bevredigen. Of het nu gaat om het begrijpen van de kernaspecten van HSP, het omgaan met uitdagingen binnen jouw onderneming/baan, of het ontdekken van effectieve zelfzorgstrategieën, ik sta klaar om jou te inspireren

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.