webinar Hsplearning ‘maandelijkse inzichten’

Live Webinar

online-cursus-hoogsensitief-kunstzinnig-equizenz

GRATIS

Hsplearning 'maandelijkse inzichten'

Ben jij een van degenen die zich hebben aangesloten bij de HSP Learning cursus-BASIS OF COMPLEET of ben je pas lid geworden van de kudde? Dan is deze exclusieve webinar speciaal voor jou ontworpen. Hier is de ideale plek om diepere inzichten te verkrijgen over Hoogsensitiviteit (HSP) en om jouw vragen te beantwoorden.

Sluit gratis je aan bij  “HSP Learning-maandelijkse Inzichten” live webinar en laat jouw vragen en nieuwsgierigheid de leidraad zijn voor een diepgaande verkenning van jouw Hoogsensitiviteit. Samen bouwen we aan een ondersteunende kudde waarin iedereen wordt aangemoedigd om zichzelf te zijn en te bloeien tijdens jouw HSP-journey.

Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen bij de volgende sessie!

Donderdag avond van 19.30-20.30 uur

Elke 3de do van de maand

24 Augustus

28 September

19 Oktober

16 November

21 December

Gratis online Q&A

Equizenz-Hoogsensitiviteit als potentieel-omgaan met Hoogsensitiviteit
Jolanda Kleiss
Schrijf je nu in zonder onkosten

Hsplearning

'Maandelijkse inzichten'

Mijn doel is om een ondersteunende en empathische omgeving te creëren waarin we samen geïnspireerd raken, leren en groeien. Graag inspireer ik je en voor zie ik jou van waardevolle kennis en praktische tools om HSP op een positieve manier te omarmen.

Elke maand bied ik een interactieve en boeiende sessie waarin we de meest gestelde vragen behandelen, oefeningen delen en jouw nieuwsgierigheid bevredigen. Of het nu gaat om het begrijpen van de kernaspecten van HSP, het omgaan met uitdagingen binnen jouw onderneming/baan, of het ontdekken van effectieve zelfzorgstrategieën, ik sta klaar om jou te inspireren

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.