Ze kan weer vol trots zichzelf laten zien.

Foto van Jolanda Kleiss
Jolanda Kleiss

Voor de hulpvraag van onze dochter kwamen wij uit bij Equizenz.
Wij kozen hiermee bewust voor een traject dat verder reikt en kijkt dan alleen die hulpvraag.
Zoals lichaam en geest aan elkaar verbonden zijn, is ook een persoon niet los te zien van zijn omgeving en moet een oplossing dus ook niet in één hoek worden gezocht.

Ook wij gingen door een intensief bewustwordings- en veranderingsproces.

We gingen open en vol vertrouwen mee met verschillende, soms onorthodoxe, zienswijzen en methodes van Jolanda. Zij bood ons met haar brede kennis en begeleiding (o.a. met hulp van haar paarden) de kans om ingebakken denk- en suboptimale voedingspatronen te doorbreken.

Er was een ware revolutie ingezet binnen ons gezin

Zoals onze dochter gingen ook wijzelf dus door een intensief bewustwordings- en veranderingsproces.
Dit ging overigens zeer zeker niet altijd over rozen. Zonder lijden geen verlossing…. Maar gaandeweg merkten we dat het ons en onze dochter supergoed deed op het gebied waar het om te doen was; de psychische gezondheid. Ook lichamelijk kregen wij meer energie en raakten we kwaaltjes, waarvan we dachten dat ze bij ons hoorden, kwijt.

Al terugkijkend kunnen we wel zeggen dat zich in korte tijd een ware revolutie inzette in ons gezin. Het heeft onze levensstijl drastisch en onomkeerbaar veranderd. We maken andere (bewustere) keuzes die ervoor zorgen dat we beter in balans blijven in ons lijf en hoofd, maar ook in de omgeving waarin we leven, werken en leren.

Haar belemmeringen zijn volledig verdwenen

Onze dochter heeft dankzij de begeleiding van Jolanda en de paarden het zelfinzicht gekregen waarmee ze weer met trots en vertrouwen zichzelf durft te zijn en te laten zien. Haar angsten en onzekerheden die haar belemmerden zijn volledig verdwenen. We zijn erg dankbaar voor deze versteviging van haar basis van waaruit ze zich in haar puberteit en haar verdere leven verder kan ontwikkelen.

Ben je toe aan een doorbraak, sta je open om ‘je open te stellen’, dan bevelen wij Equizenz en Jolanda van harte aan om je hierbij de weg te wijzen.

Wij willen graag anoniem blijven maar wel ons verhaal delen.

Dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.