Jaartraject Hoogsensitief ‘Equi&Art’

In 1O maanden door zelfontplooiing en innerlijk bewustzijn op weg naar Persoonlijk Leiderschap en Succesvol Werken.

Heeft u een hooggevoelige/hoogsensitieve medewerker die vast loopt tijden het werk? Of heeft u op uw werk last van stress, stemmingswisselingen of valt u vaak uit door te hoge werkdruk? Equizenz biedt een werknemers- en werkgeverstraject met paarden, omringt door de natuur en de rust.

D
oorbreek patronen en laat uw sensitieve genen positief voor u werken.
Wordt een meester in persoonlijk leiderschap.

Voor wie

  • Bent u hooggevoelig en/of hoogsensitief?
  • Hebt u last van overprikkeling en stress, zowel op uw werk als thuis?
  • Wilt u meer rust in uw hoofd?
  • Heeft u weinig energie en bent u vaak vermoeid?
  • Hebt u last van (faal)angsten, bent u depressief?
  • Hebt u erg veel last van stemmingswisselingen?
  • Loopt u vast op uw werk?
  • Heeft u last van een burn-out of bent u herstellende?

Als u deze klachten herkent, is het tijd om in actie te komen!

Het jaartraject

Tijdens dit jaartraject vindt u precies wat u nodig hebt om uw leven weer te leven zoals u dat wilt. U ontdekt en doorbreekt uw patronen en overtuigingen. Zo word u steeds daadkrachtiger en vind u de balans tussen hoofd en hart terug. Ook vergroot u uw intuïtie en leert u daar weer op te vertrouwen. Doel van dit ontwikkelingsjaar is acceptatie, verandering en ontwikkeling

Ga mee op een inspirerende reis met een groep van 8 tot 10 personen. Samen doorloopt u gedurende een jaar een aantal persoonlijke thema’s in de vorm van tien modules. U bent tijdens dit jaartraject altijd omringd door de natuur, de paarden, de rust en elkaar.

“Nu pas geloof ik in mezelf, en dat ik geen last meer heb van mijn gevoeligheid, ik zie het nu allemaal anders. Wat mooi dat je dat met een paard kunt bereiken.” 

Sandra

“Dankjewel voor de bijzondere ervaring. Ik ben nu niet meer bang dat ik het alleen moet doen.”

Jeroen

“Jemig, dat ik zo dominant was had ik niet in de gaten.”

Paul

Uw coach: Jolanda Kleiss

“Wat mijn passie voor deze dieren met hun bijzondere kwaliteiten is, is in een paar woorden niet te omschrijven. Het is een kwestie van gevoel en ervaren, een manier van leven. Voor mij heeft het te maken met leven op een niveau welke wij in onze huidige maatschappij voorbij schieten of misschien wel gewoon vergeten zijn. Het moment, de werkelijkheid nemen zoals die zich aandient, zonder oordeel, vooroordeel of veroordeling en zonder afweer van onze innerlijk beleving, dat is wat zij ons kunnen leren. De paarden kunnen behulpzaam zijn bij het bewust worden, (h)erkennen van onze kwaliteiten, onze valkuilen, onze overtuigingen, onze patronen en uitdagingen.”

Neem direct contact met mij op via 06-21250362 voor de mogelijkheden en kosten van het Jaartraject Hoogsensitief ‘Equi&Art’

[contact-form-7 id=”4464″ title=”Inschrijving zakelijk landingspagina 2″]

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.