De intake

Om een traject te starten is het belangrijk dat om een kompleet beeld te krijgen van waar je vandaan komt, waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Daarvoor is een gebreide intake erg belangrijk. Elk traject vraagt om een specifieke intake. Hieronder kun je een keuze maken uit 3 verschillende intake routes.
-intake-equizenz-familie-opstellingen-met-paarden

Intake volwassenen (paarden)coaching/therapie

Psychosociaal Individueel traject

Als er uit de kennismaking naar voren is gekomen om een individueel traject te starten, dan kies je voor deze optie. Het intake pakket bestaat uit een volledige psychosociale anamnese, een hoogsensitiviteitstest en ter aanvulling een neur4profiel assessment. We kijken  naar het Lichamelijk, emotioneel en mentaal welbevinden. Het lichamelijke komt wel aanbod in relatie tot de hulpvraag maar om daar dieper op in te gaan is een intake orthomoleculair/natuurgeneeskunde gepaster.  Tijdens de intake maken we gezamenlijke een tijdslijn om een helder overzicht te krijgen op je leven tot nu toe. We bespreken de uitslag persoonlijk door. De intake neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

DSC_0027

Intake kind en gezin Denken, voelen en doen

Bij Equizenz vind je de juiste begeleiding voor jouw als hoogsensitieve ouder en je kind(eren)! Het kind maakt op intense en fysieke manier kennis met de magie die er is tussen mens en paard ontstaat en leert hierdoor zichzelf kennen. Er wordt gekozen voor deze route bij kinderen vanaf 8 jaar tot 18 jaar. De intake start met een gesprek met beide ouders als dit mogelijk is. Dit intake pakket bestaat uit een psychosociale anamnese en een hoogsensitiviteits test. Tijdens de intake maken we een tijdslijn om helderheid te krijgen op de hulpvraag. De intake neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Ja ik plan graag een intake in→

Orthomoleculair, natuurgeneeskunde, Jolanda kleiss, Equizenz, Uden

Intake Orthomoleculair/natuurgeneeskunde

Voeding als medicijn

Binnen de orthomoleculaire/natuurgeneeskundige-therapie is het symptoom het startpunt van onze zoektocht waarbij het lichaam aangeeft “Ik ben uit balans”. We behandelen dus niet het symptoom maar kijken juist naar hoe we je lichaam en geest weer in balans krijgen. We kijken naar je voedingspatroon en waar je deze kunt verbeteren en aanpassen. Tevens zetten we voeding in als medicijn.Het intake pakket bestaat uit een uitgebreide anamnese gericht op de klachten en de geschiedenis ervan. Aangevult met een neuro4profiel assessment. Daar waar nodig nemen we een bioresonantie test af. Er kan eventueel nog geadviseerd worden om verdere testen te ondergaan, zoals o.a een bloed test om meer inzicht te krijgen in het huidige beeld in relatie tot de hulpvraag.

Ja ik plan graag een intake in →

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.