Welke intake past je het best

Nu is het tijd voor jou

Om een traject te starten is het belangrijk dat om een kompleet beeld te krijgen van waar je vandaan komt, waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Daarvoor is een gebreide intake erg belangrijk. Elk traject vraagt om een specifieke intake. Hieronder kun je een keuze maken uit 3 verschillende intake routes.

Volwassenen (paarden)coaching/therapie

Indien tijdens de kennismaking de behoefte aan een individueel traject is gebleken, is deze optie aan te bevelen. Het intakepakket omvat een grondige Hoogsensitiviteitstest en als aanvulling een neur4profielbeoordeling. Hierbij wordt gekeken naar zowel het lichamelijke, emotionele als mentale welzijn. Hoewel het fysieke aspect in relatie tot de hulpvraag aan bod komt, is een orthomoleculaire/natuurgeneeskundige intake meer geschikt voor een diepgaande analyse. Tijdens de intake stellen we samen een tijdschema op om een helder overzicht te krijgen van jouw levensloop tot nu toe. De resultaten worden persoonlijk met je besproken. De intake duurt ongeveer 1,5 uur.
Volwassen

Puber en gezin 

Bij Equizenz ontvang je de passende begeleiding als hoogsensitieve ouder voor jou en je kind(eren)! Het kind maakt op een intense en fysieke wijze kennis met de magie die ontstaat tussen mens en paard, waardoor zelfinzicht wordt vergroot. Deze benadering wordt toegepast bij kinderen van 14 tot 18 jaar. De intakeprocedure begint met een gesprek met beide ouders indien mogelijk. Het intakepakket omvat een hoogsensitiviteitstest. Tijdens de intake wordt een tijdschema opgesteld om de hulpvraag helder te definiëren. De intake duurt ongeveer 1,5 uur.
Puber

Orthomoleculair/ natuurgeneeskunde

Binnen de orthomoleculaire/natuurgeneeskundige-therapie is het symptoom het startpunt van onze zoektocht waarbij het lichaam aangeeft “Ik ben uit balans”. We behandelen dus niet het symptoom maar kijken juist naar hoe we je lichaam en geest weer in balans krijgen. We kijken naar je voedingspatroon en waar je deze kunt verbeteren en aanpassen. Tevens zetten we voeding in als medicijn. Het intake pakket bestaat uit een uitgebreide anamnese gericht op de klachten en de geschiedenis ervan. Aangevult met een neuro4profiel assessment. Daar waar nodig nemen we een bioresonantie test af. Er kan eventueel nog geadviseerd worden om verdere testen te ondergaan, zoals o.a een bloed test om meer inzicht te krijgen in het huidige beeld in relatie tot de hulpvraag.
Orthomoleculair

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.