Verhuur locatie in natuurlijk groen

voor coachingsessies, met of zonder paarden, vergaderingen en cursussen

Een groene locatie die rust en ruimte biedt

Een plek waar de energie stroomt

Welkom bij onze prachtige, groene locatie (gelegen tegen natuurgebied ‘de Maashorst’ te Uden) die je kunt huren voor (paarden)coach sessies, groepsvergaderingen, workshops en cursussen. Onze locatie biedt een rustige en natuurlijke omgeving voor individuele- en groepscoaching. 

Ons paddock paradise (1,4) is speciaal ontwikkeld voor paardencoaching, met drie bijzondere ruimtes die goed uitgerust zijn voor coachingstrajecten en die apart of als totaal te huren zijn. 

Equizenz-paardencoaching-therapie-hoogsensitief-online-cursus-hsplearning

Wat is een paddock paradise

 

In de paddock paradise kunnen paarden genieten van hun vrijheid en hebben er de ruimte om lekker rond te lopen. Ze kunnen helemaal zichzelf zijn en genieten van het buitenleven in hun natuurlijke habitat en in de kudde, waarbij de gezondheid en het welzijn van het paard centraal staan.

De waterwei werkruimte

De pipowagen staat op een inspirerende plek aan de rand van een vijver waar individuele coaching een feest is. Het is een lichte ruimte die prachtig groene vergezichten biedt. 

Het kan je ook inspiratie bieden. Je kunt het daarom ook huren als flex-plek, om te schrijven, tekenen en schilderen. 

De paardendomein

 

Bovendien hebben we ook een aparte overdekte ruimte waar met paarden gecoacht kan worden. Daarnaast is er een fijne ruimte binnen gecreeërd voor vergaderingen, coaching en workshops voor grotere groepen (max 8 personen). En natuurlijk staat de buitenbak tot de beschikking. Onze faciliteit beschikt over de nieuwste technologieën, waaronder audiovisuele apparatuur en internettoegang voor presentaties. Er is een volledig uitgeruste keuken. We willen ook graag een gezonde lunch met lokale producten verzorgen in overleg.

Chill lounge

Ook is er een buiten veranda waar het heerlijk vertoeven is.  Hier heb je een heerlijk uitzicht over het gehele paddock paradise.

Dus, als je op zoek bent naar een rustige, natuurlijke, ontspannen en professionele omgeving voor coachingssessies, vergaderingen of workshops, dan is onze locatie de perfecte keuze.

groene-vergaderruimte-paardencoach-ruimte-equizenz

Onze paarden en assistentie

Er bestaat de mogelijkheid om met 1 van de paarden te werken of meerdere. Je kunt er ook voor kiezen om met de gehele kudde te werken. Wij hebben altijd met koud bloeden gewerkt.

Mocht er bij activiteiten extra expertise nodig zijn op het vlak van paardencoaching dan kunnen wij altijd een aanvulling zijn op de begeleiding.

Mocht je meer over ze willen lezen dan kun je het artikel lezen wat verschenen is in ‘de Battie’ het vakblad dat zich specifiek richt op het Irisch cob ras waar wij mee werken.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven en beschikbaarheid.

Kom vrijblijvend de sfeer van ons paddock paradise ervaren, zodat u er zeker van bent dat dit de locatie is die past bij uw activiteit.

Of plan direct een informatief tel gesprek in

Laden...
groene vergaderruimte

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.