Durf jezelf te verbeteren-supervisie

Supervisie met het paard

een super tool om jezelf te verbeteren

Supervisie: de ultieme tool om je skills als professional te boosten! Het richt zich op het slim hanteren van professionele technieken en het upgraden van je vakmanschap. Het is een spiegel waarin je jezelf leert kennen en reflecteert op de situaties die je tijdens je werk tegenkomt. Geen focus op het probleem, maar juist op de manier waarop je het tackelt. Supervisie is als een zonnetje voor je ontwikkeling!

4 keer per jaar
Zondag 11.00-17.00 uur
24 mrt, 23 juni, 22 sept, 15 dec
Kosten € 225 per keer
Kosten voor 4 bijeenkomsten € 845

Voor wie is supervisie?

Supervisie is de reddende engel voor mensen die met mensen werken. Voor studenten en beginners in het vak helpt het bij hun professionele en persoonlijke groei. 

En de door gewinterde coaches, therapeuten kunnen zich verdiepen in hun professionele vaardigheden en kennis  met deze begeleiding. 

Het resultaat? Een flinke boost in persoonlijke inzichten.

Voor wie? Deze supervisie is gericht op (paarden)coaches, (equi) therapeuten, Hr management en andere professionals werkzaam in de zorg en het onderwijs.

Jij als vakspecialist

Het epicentrum van het proces van supervisie is gericht op de vakspecialist, met alle unieke kwaliteiten, mogelijkheden en uitdagingen in het desbetreffende vakgebied. Door voortdurend de relatie te onderzoeken tussen denken, voelen, doen, en willen, ontstaat er inzicht in het eigen handelen en in de manier waarop men contact maakt met anderen. De vakspecialist heeft de autonomie om eigen leerdoelen te formuleren en tijdens de supervisie sessies kunnen nieuwe inzichten worden toegepast om mee te experimenteren. Tevens kun je casussen inbrengen om deze te onderzoeken en er vanuit een nieuwe invalshoek naar te kijken.

Je bent er altijd voor de ander...
Nu is het tijd voor jou !!

De supervisormet een systemische bril

Een supervisor en de paarden zijn als een kundige gids die zorgen voor een avontuurlijke leeromgeving waarin je jezelf kunt ontdekken. Jouw ontwikkelingsvragen staan altijd voorop. Als ervaren professional zorgt zij voor een open, sterk en veilig leerklimaat. Samen werk je aan het verbeteren van jouw vaardigheden en kwaliteiten als vakspecialist. Laat je meenemen door de kudde om ervaringsgericht jouw ontwikkelingsvraag met een systemische blik te onderzoeken. 

Creativiteit als reflectieverslag

Zoals Sherlock Holmes zijn mysteries kraakt, zo is reflectie het sleutelwoord tot het kraken van onze werk-uitdagingen. Het is dan ook geen verrassing dat het reflectieverslag een belangrijk onderdeel is van supervisie. Dit doen we op een creatieve manier. Hiermee geef je namelijk inzicht in je eigen werk-krachten en de manier waarop je ze inzet. 
 
Nog uit leggen wat er wordt bedoelt met creatief

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.