Individuele trajecten

Coach, therapie/systemisch werken met paarden

Onze individuele trajecten zijn volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen. Samen met de paarden brengen we de balans terug in lichaam, emoties, geest en ziel.

Of je nu op zoek bent naar zelfinzicht, emotionele veerkracht, verbeterde communicatie of een betere work-life balans, onze programma’s bieden waardevolle tools. 

We begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee je als Hsp geconfronteerd wordt in de werksfeer en/of thuis. Elk individueel traject is daarom ook maatwerk.

Tijdens de individuele trajecten combineren we de krachtige methodiek van paardencoaching, therapie, systemisch werken en we verankeren diepgaande inzichten op een creatieve manier.

Er zijn 6. opties waar je uit kunt kiezen:

1. de intake: hier kies je voor als je al een vrijblijvende kennismaking hebt gehad en je wilt meer inzicht in hoe nu verder, we hebben daar samen over gesproken tijdens de kennismaking. Of je wilt zonder kennismaking direct jouw intake inplannen. Tijdens de intake kijken we wat er het best past bij jouw ontwikkelingsvraag. 

2. Online coach sessie:  Je hebt al een intake achter de rug of een traject voltooid, maar toch blijven er wat strubbelingen in het dagelijks leven waar je tegenaan loopt. Dan is het tijd om een online afspraak te maken! Sessie duur 1 uur

3. ‘Inzichtvol ontwaken’: Hiervoor kies je als je een 1 malige ontwikkelingsvraag hebt.

4. ‘Ontdek en omarm’:  We hebben al een intake afspraak achter e rug. Je kiest hiervoor als je net weet dat je Hoogsensitief bent en/of je wilt het nog verder onderzoeken.

5. ‘Dieper inzicht: Innerlijke balans en levensverkenning’: Dit traject duurt 5 maanden, per maand 1 sessie van 1,5 uur. We starten met een intake. Hier kies je voor als je bekend bent met Hoogsensitiviteit en op zoek bent naar innerlijke balans en je wilt je ontwikkelingsvragen verkennen. Of als je werkt met de hsplearning online omgeving.

6. Systemisch coachen-Mijn verlangen:  Hier kies je voor als je een 1 malige vraag hebt, Jouw grootste wens wilt onderzoeken en deze neer zetten in de wereld. Je wilt jouw patronen doorbreken en wilt een familie opstelling in plannen, of dat je na een traject verder wilt maar dan op een ander frequente basis dan om de 2 weken. Bijvb. 1 x per maand 

7. Rijden in balans:  Hier kies je voor als dmv het berijden van een paard meer bewust wilt worden van je lichaam en je ademhaling.

Er bestaat bij elke keuze de mogelijkheid voor zorg-vergoeding, vraag naar de mogelijkheden.

De coachsessies duur is standaard 1,5 uur mits anders vermeld 

Eerst kennismaken

Wil je eerst even proeven voordat je een keuze maakt welk traject er het beste bij je past. Plan dan een vrijblijvende kennismaking in.

Laden...

Eerst kennismaken

Voordat je weet waar je aan begint is het belangrijk om te weten wat een individuele traject bij Equizenz inhoudt, waar is het en wie geeft de begeleidingen, hoe lang gaat een traject duren? Wordt het vergoed? Wat kun je verwachten? Hoe voelt het tussen de paarden? Dit kennismakingsgesprek neemt ongeveer 30 min. in beslag.
gratis

Intake

Als er uit de kennismaking naar voren is gekomen om een individueel traject te starten, dan kies je voor deze optie. Het intake pakket bestaat uit een volledige psychosociale anamnese, een hoogsensitiviteitstest en ter aanvulling een neur4profiel assessment. De intake neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.
intake

Inzichtvol ontwaken

Als je een kleine duw in de juiste richting nodig hebt, is dit precies waar je naar op zoek bent. Of wil je eerst een volledige sessie (1,5 uur) bijwonen om te voelen hoe het is om gecoacht te worden met paarden?
1 Malige sessie

'Ontdek en omarm'

Dit traject is speciaal ontworpen voor jou als je net hebt ontdekt dat je Hoogsensitief bent. Ontdek jouw Hoogsensitiviteit en leer er beter mee omgaan. Jouw klacht wordt jouw kracht.
Traject 12 sessies

Dieper inzicht 'innerlijke balans'

Dit traject is speciaal voor jou, de Hoogsensitieve ziel die al bekend is met Hoogsensitiviteit en nu verder zal gaan. Als je weet dat je Hoogsensitiviteit en je hebt vragen over jezelf, je potentieel en je levenspad.
traject 5 sessie

Systemisch coachen-Mijn verlangen

Deze sessie is ideaal voor wie op zoek is naar helderheid, inzicht en groei in de context van familierelaties. Ervaar de kracht van systemisch werken met paarden en transformeer je leven in slechts één sessie.
1 malig

Rijden in balans

Als Hoogsensitief persoon is het belangrijk om je te richten op lichaamsgerichte activiteiten. Deze vorm van begeleiding haalt je uit je hoofd en je wordt bewust van al je zintuigen zodat je het hier en nu kunt absorberen.
Het brengt je rust en plezier.
1 malig

'Online coaching'

Je hebt al een intake achter de rug of een traject voltooid, maar toch blijven er wat strubbelingen in het dagelijks leven waar je tegenaan loopt. Dan is het tijd om een online afspraak te maken! Sessie duur 1 uur
online

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.