Individuele trajecten

Coach, therapie/systemisch werken met paarden

Onze individuele trajecten zijn volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen. Samen met de paarden brengen we de balans terug in lichaam, emoties, geest en ziel.

Of je nu op zoek bent naar zelfinzicht, emotionele veerkracht, verbeterde communicatie of een betere work-life balans, onze programma’s bieden waardevolle tools. 

We begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee je als Hsp geconfronteerd wordt in de werksfeer en/of thuis. Elk individueel traject is daarom ook maatwerk.

Tijdens de individuele trajecten combineren we de krachtige methodiek van paardencoaching, therapie, systemisch werken en we verankeren diepgaande inzichten op een creatieve manier.

Er zijn 5 opties waar je uit kunt kiezen:

1. de intake: hier kies je voor als je al een vrijblijvende kennismaking hebt gehad en je wilt meer inzicht in hoe nu verder, we hebben daar samen over gesproken tijdens de kennismaking. Of je wilt zonder kennismaking direct jouw intake inplannen. Tijdens de intake kijken we wat er het best past bij jouw ontwikkelingsvraag. 

2. Introductie sessie: Je wilt eerst ervaren hoe het gaat tijdens een sessie

3. ‘Ontdek en omarm’:  We hebben al een intake afspraak achter e rug. Je kiest hiervoor als je net weet dat je Hoogsensitief bent en/of je wilt het nog verder onderzoeken.

4. ‘Dieper inzicht: Innerlijke balans en levensverkenning’: We hebben al een intake achter de rug. Hier kies je voor als je bekend bent met Hoogsensitiviteit en op zoek bent naar innerlijke balans en wil je ontwikkelingsvragen verkennen. Of als je werkt met de hsplearning online omgeving.

5. Systemisch coachen-Mijn verlangen:  Hier kies je voor als je een 1 malige vraag hebt, Jouw grootste wens wilt onderzoeken en deze neer zetten in de wereld. Je wilt jouw patronen doorbreken en wilt een familie opstelling in plannen, of dat je na een traject verder wilt maar dan op een ander frequente basis dan om de 2 weken. Bijvb. 1 x per maand 

Er bestaat bij elke keuze de mogelijkheid voor zorg-vergoeding, vraag naar de mogelijkheden.

De sessie duur is standaard 1,5 uur

Eerst kennismaken

Wil je eerst even proeven voordat je een keuze maakt welk traject er het beste bij je past. Plan dan een vrijblijvende kennismaking in.

Laden...

Intake

Als er uit de kennismaking naar voren is gekomen om een individueel traject te starten, dan kies je voor deze optie. Het intake pakket bestaat uit een volledige psychosociale anamnese, een hoogsensitiviteitstest en ter aanvulling een neur4profiel assessment. We kijken naar het Lichamelijk, emotioneel en mentaal welbevinden. Tijdens de intake maken we gezamenlijke een tijdslijn om een helder overzicht te krijgen op je leven tot nu toe. We bespreken de uitslag persoonlijk door. De intake neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.
intake

'introductie sessie'

Hiervoor kies je als je eerst eens wilt ervaren, hoe een sessie werkt. Een sessie duurt 1 uur daarna kun je kiezen of je verder wilt.
1 Malig

'Ontdek en omarm'

Dit traject is speciaal ontworpen voor jou als je net hebt ontdekt dat je Hoogsensitief bent. Ontdek jouw Hoogsensitiviteit en leer er beter mee omgaan. Jouw klacht wordt jouw kracht.
Traject

Dieper inzicht 'innerlijke balans'

Dit traject is speciaal voor jou, de Hoogsensitieve ziel die al bekend is met Hoogsensitiviteit en nu verder zal gaan. Als je weet dat je Hoogsensitiviteit en je hebt vragen over jezelf, je potentieel en je levenspad.
traject

Systemisch coachen-Mijn verlangen

Zoek je naar een enkele, impactvolle sessie om patronen te doorbreken en jouw toekomst in een helder nieuw licht te plaatsen? Deze optie biedt je een unieke gelegenheid om in één sessie diepgaande kennis te verkrijgen. Onze ervaren coaches en therapeuten zullen je begeleiden in een veilige en natuurlijke omgeving, waarbij paarden als gevoelige gidsen dienen. Deze sessie is ideaal voor wie op zoek is naar helderheid, genezing en groei in de context van familierelaties. Ervaar de kracht van systemisch werken met paarden en transformeer je leven in slechts één sessie.
1 malig

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.