1 jarige Opleiding

Hsplearning professional

  • max 8 personen
  • 10 bijeenkomsten 10-17 uur
  • Hoogsensitieve personen begeleiden
  • Werken met Hsplearning online lesprogramma
  • Inzetten van het gepatenteerde methodiek Huis van zelfbewustzijn®
  • Creativiteit als ontwikkelingstool leren inzetten
  • Ervaringsgericht leren dmv  zelfreflectie en creativiteit 
  • Direct toepasbaar binnen eigen werkveld
  • 10 bijeenkomsten 10-17 uur

Hoogsensitiviteit 'Leven vanuit authenticiteit'

Ben jij werkzaam als (paarden)coach, therapeut, docent of Hr manager die zich wil specialiseren op het vakgebied van Hoogsensitiviteit door daar een verdiepingsslag in te maken? 

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een coach die écht op een andere manier jouw Hoogsensitieve medewerkers, coachees, cliënten, leerlingen wil coachen? 

Wil je door verschillende coachingstechnieken en -instrumenten leren hoe je deze effectief in kunt zetten op de werkvloer en daardoor deze doelgroep anders in beweging zet?

Onze kennis combineren

Tijdens dit jaar word je uitgedaagd om met specifieke mindful-en creatieve reflectie opdrachten,  een meer beeldende en ervaringsgerichte manier van begeleiding te integreren binnen jouw werkveld. Je leert werken met het online Hsplearning lesprogramma.

Dit gehele online programma is al gericht op de persoon die je gaat begeleiden. Hij/zij kan samen met jou en/of thuis zelf aan de slag.  

Je wordt geïnspireerd hoe je op een andere manier jouw coachee, cliënt, werknemer, leerling kan aanzetten tot actie, groei en ontwikkeling.  Met als doel om jouw coachee, client, werknemer, leerling vanuit authenticiteit hun leven in te richten.

In dit jaar van de opleiding werk je eerst zelf met deze methodiek, zodat je deze makkelijk en ervaringsgericht kunt inzetten bij het begeleiden van jouw cliënten, coachees, werknemers en leerlingen.

Je combineert jouw eigen kracht en kennis als begeleider met het online lesprogramma. Daarnaast integreer je de methodiek Huis van Zelfbewustzijn® binnen jouw werkveld. Hierdoor kun je vanuit een breder perspectief aansluiten bij dát, wat jouw coachee, cliënten, werknemer, leerling nodig hebben. 

Doeboek 225 pag.

81 videolessen

6 lesblokken

Hsplearning app

Effectieve methodiek

De zelfontwikkelde, gepatenteerde methodiek ‘Huis van zelfbewustzijn®‘, is specifiek ontwikkeld voor de Hoogsensitieve persoonlijkheid.
 

Met deze effectieve methodiek krijgt jouw Hoogsensitieve client, coachee, medewerker, leerling, oog voor wat er écht toe doet.

De Focus wordt vergroot op wat de persoon echt nodig heeft: rust, aandacht, zelfkennis en een frisse kijk op hun innerlijke wereld.
Zo kan de persoon weer zijn/haar plek in deze wereld innemen en laat zich door niets of niemand meer omver blazen.

Het HSPlearning online traject zet drie belangrijke aspecten in de schijnwerpers. 

Zelfbewust worden was nog nooit zo wetenschappelijk onderbouwd. Ontdek en versterk de verschillende lagen van bewustzijn: 

1.Mentaal 2.emotioneel 3. lichamelijk

Met de juiste kennis van zaken en een flinke dosis zelfreflectie, opent zich de poort naar Zelfbewustzijn.
 
De perfecte aanvulling op eigen begeleidingstrajecten.
Video afspelen over Doeboek-Hoogsensitiviteit-hsplearning-equizenz

Doeboek

 

Het Doeboek is speciaal ontworpen voor de Hoogsensitieve persoonlijkheid. Je kunt het eenvoudig integreren in eigen begeleidingstrajecten. 

Het nodigt de cliënt, coachee, medewerker en leerling uit om creatief te zijn en enthousiast de weg naar zelfontdekking te bewandelen.

Het Doeboek bevat zelfreflectievragen en creatieve opdrachten om het zelfbewustzijn te vergroten en naar de innerlijke stem te leren luisteren.

Het doeboek (225 pagina’s) is inbegrepen bij het HSPlearning online traject en kan ook extra besteld worden voor jouw cliënt, coachee, medewerker en leerling om mee te werken.

Hsplearning App

Dé handige tool voor Lesmateriaal en Cliëntondersteuning

De hsplearning app gaat hand in hand met het hsplearning traject. Het is een waardevolle tool waarmee het lesmateriaal, dat bestaat uit 81 video’s, altijd bij de is, waar je ook bent.

Het is een gereedschapskist binnen handbereik, waarin al het lesmateriaal aanwezig is, waardoor er effectief gewerkt kan worden.

Of je nu op zoek bent naar relevante  lesinhoud specifiek gericht op de Hoogsensitieve persoonlijkheid, inspirerend materiaal om te delen, of manieren om je cliënten te verbinden met andere Hoogsensitieve individuen, deze app biedt het allemaal, zodat jij je kunt richten op het begeleiden en ondersteunen van jouw cliënten

Bovendien blijf je altijd op de hoogte van speciale intervisie en supervisie evenementen en/of webinars die specifiek zijn ontworpen om jou te ondersteunen in je rol als begeleider. 

Heb je vragen over het lesmateriaal tijdens jouw begeleidingstraject? Aarzel niet en maak gebruik van onze chatfunctie binnen de app.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje en ontdek hoe de HSPlearning App werkt.

Kunstzinnig materialen pakket

Stap in de wondere wereld van het Hsplearning coachingsmateriaal! Je ontvangt een waanzinnig uitgebreid pakket waarmee je jouw Hsp cliënten, leerlingen, medewerkers, en cursussen kunt helpen groeien.

Ontdek de magie van verschillende materialen en hoe ze zich bewust worden van hun binnenwereld.

Of je nu één op één of met een groep werkt, dit materiaal is de kers op de taart van jouw begeleidingstrajecten!

De materialen (Talens en Koh-I-Nor) zijn van hoogwaardige kwaliteit en met de grootste zorg samengesteld.

Dieper inzicht in jouw binnen wereld

Creativiteit voor een positieve mindset

Met deze opleiding transformeer jij tot een creatieve Hsp coach en leer je spelen met verschillende kunstzinnige materialen. Zo weet jij straks als geen ander hoe je jouw leerlingen, werknemers, coachees, cliënten of/en cursisten de juiste begeleiding biedt. 

Je ontdekt de kracht van een creatieve verankering en hoe je de inzichten uit een coachsessie stevig in het brein verankert.

Deze manier van creatieve zelfreflectie opdrachten integreren binnen je begeleiding zorgt ervoor dat er bij jouw leerlingen, cliënten, coachees en werknemers nieuwe hersenverbindingen ontstaan waardoor er gemakkelijk oude patronen doorbroken worden.

Creativiteit maakt flexibel, breekt de boel open en geeft ontspanning en inzicht.

Hsp-natuur-cafe-Uden-creatief-Hoogsensitief

“Ik ben van mening dat Hoogsensitieve mensen de wereld mooier, zachter en begripvoller kunnen maken, daarom wil ik graag mijn kennis en behandelmethodiek doorgeven, zodat we gezamenlijk de Hsp’ers dat podium  laten pakken om zichzelf te kunnen laten zien. “

Wat zijn de mogelijkheden

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.