Weer happy op je werk

vrijdag 17 sept 9.30 uur tot 17.00 uur Uden

Leer omgaan met jouw hoogsensitiviteit op de werkvloer

Wordt de verantwoordelijkheid je wel eens te veel? Zou je jouw leiderschap een boost willen geven? Heb je moeite met het aangeven van je grenzen en vind je het lastig om nee te zeggen. Wordt je snel beïnvloed door sferen, stemmingen en emoties van andere mensen in je team. Heb je moeite met te veel vragen die te tegelijkertijd gesteld worden? Kun je niet goed omgaan met druktes. Kun je er niet tegen als er op je vingers gekeken wordt  en ben je dan snel afgeleid. Raak je gauw geïrriteerd als je  veel dingen te gelijkertijd moet doen? Bekleed je een management functie en ervaar je druk van boven en de werkvloer? Sta je op een kruispunt.. en heb je moeite met kiezen, welke kant ga ik nou op?

Ondervindt je hierdoor veel last op mentaal, emotioneel en/of fysiek gebied?? Zoals (chronische) vermoeidheid klachten, stemmingswisselingen, angsten, depressie, burn-out, hoofdpijn, migraine en darmklachten.

Dan kan het zijn dat je hoogsensitief bent en nog niet de juiste tools hebt gevonden om hiermee om te gaan.

Er zijn nog een paar plaatsen....

” Als je in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf “

Tijdens deze 1-daagse

Video afspelen

Misschien weet je net pas dat je hoogsensitief bent en ben je hoogsensitiviteit nog aan het onderzoeken. Wellicht ben je op onderzoek uitgegaan omdat je klachten hebt die misschien wel te maken hebben met hoogsensitiviteit en ben je jezelf daar niet bewust van bent. Aan het einde van deze dag heb meer inzicht wat hoogsensitiviteit inhoud en  je weet meer over jezelf. Je leert de eerste stappen die belangrijk zijn voor een hoogsensitief persoon te integreren in je dagelijkse bestaan.

In de ochtend behandelen we de neuro-biologie van hoogsensitiviteit. Als we het over sensitiviteit hebben hebben we het zeker niet over een zwakte of labiel mens. Dit persoonlijkheidskenmerk biedt ontzettend veel voordelen. In de middag ga jezelf ervaringsgericht jouw sensitieve genen beter leren kennen. Je vergroot jouw persoonlijk leiderschap. Je zult merken dat je het als een kracht gaat ervaren ipv een last.

Nadat ik ben gaan begrijpen wat hoogsensitief zijn in hield is mijn leven volledig veranderd Ik heb geleerd te observeren, in het heden te staan, zelfvertrouwen te krijgen. Ik heb geleerd mijn angst (mijn gevoeligheid) te accepteren. Ik heb geleerd te communiceren, beter te managen en anderen te leiden zonder agressie en hen de vrijheid te geven. Ik heb geleerd zelf meer controle, goede controle, te krijgen. Kortom: de focus ligt nu op mezelf, terwijl ik me ook bewust ben van de ander. De volgende stap is om nog meer de verbinding met mezelf te maken. Ik ben ervan overtuigd dat ik met Equizenz nog veel meer over mezelf ga ontdekken. Ik ben in ieder geval sterker dan ik dacht. Die vrouw die nu met paarden kan communiceren, dient ook openbaar te worden. De echte ik.
Line
zelfstanding ondernemer

“Ik kom veel mensen tegen die geen weet hebben van hun hoogsensitiviteit , of je nu ondernemer bent, een management functie bekleed in het bedrijfsleven, in het onderwijs of in de zorg werkt. Wat me opvalt is dat deze mensen allen geboren leiders zijn en duidelijk en accuraat zijn in hun handelen. Ze voelen wat er speelt binnen teams en kunnen deze op een natuurlijke manier beïnvloeden. Ze zijn innovatief en creatief. Maar ik zie ook dat persoonlijke kwaliteiten optimaal en onbewust ingezet worden.

Ondanks  deze motivatie en gedrevenheid zijn specifieke zelfsturingsvaardigheden nodig om eigen koers te kunnen houden. Door nadruk te leren leggen op het versterken van persoonlijke effectiviteit zullen kansrijke mogelijkheden voor het oprapen liggen.”

Jolanda Kleiss

Een krachtige basis voor elk hoogsensitief persoon!!

Vanuit de allerlaatste nieuwe wetenschappelijke inzichten!

Hoogsensitiviteit op de werk vloer biedt een legio aan mogelijkheden

Wat weet je na deze dag

hsp, hoogsensitief, paard, therapie, begeleiding

Persoonlijke aandacht staat voorop

De groep zal bestaan uit 4 deelnemers

Ik nodig je graag uit om samen in de natuur met de paarden jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

“Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard representeert het onverwachte, de wijsheid, de intuïtie, creativiteit, het wonderlijke van de natuur. De natuur laat zich niet leiden, deze vindt zijn eigen weg.”

 

 

Het progamma

09.30-10.00 inloop

10.00-12.30 info over hoogsensitiviteit

12.30-13.00  Lunch (zelf meenemen), heerlijke verse maaltijd soep (wordt voor gezorgd)

13.00-17.00 ervaringsgerichte oefeningen met de paarden( mbt leiderschap)

 

Jouw investering

€ 225,00

Wanneer waar en hoelaat?

4 maart van 09.30 tot 17.00

Zevenmorgenstraat 2 5406 WC te Uden

"Ik hoop je te ontmoeten"

Jolanda Kleiss

HSP coach&therapeut

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.