Agenda

sep 2023
29 september 2023
€479

Paardenkracht en Hoogsensitiviteit: jouw zielsmissie vinden

In deze 4 daagse cursus gaan we op zoek naar de diepere betekenis van jouw leven als Hoogsensitief persoon. We gebruiken hierbij de krachtige en helende eigenschappen van de natuur en de paarden om jouw ware zelf te ontdekken en te verbinden met jouw zielsmissie.

Lees meer »
okt 2023
11 oktober 2023
€270,00

Hoogsensitief en congruent leiderschap

Ben jij te gericht op de wereld om je heen? Cijfer jij jezelf te vaak weg?Ervaar jij een dunne grens lijn tussen jou en de ander? Blijf je maar malen over die ene situatie? Neem dan nu het heft in eigen hand.

Lees meer »
19 oktober 2023
€225,00

1-daagse hoogsensitiviteit van herkennen naar handelen

Ben je recentelijk tot de ontdekking gekomen dat je Hoogsensitief bent? Sta je aan het begin van een reis naar zelfontdekking en zelfzorg? Dan is deze cursus speciaal voor jou ontworpen.

Lees meer »
22 oktober 2023
€135

Familie opstellingen met paarden

Ervaar de kracht van het wetend veld Zondag 22 Oktober Max. 8 personen (vergoeding zorg mogelijk, mits je aanvullend verzekerd bent) Zet jouw verleden in een geheel nieuw kader.. vanuit […]

Lees meer »

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.