Agenda

mrt 2024
11 maart 2024

Hoogsensitiviteit als kracht-online

Deze vijfdaagse avond cursus online is een ideale kans om op een interactieve manier(d.mv. creativiteit en meditatie) te ontdekken of je Hoogsensitief bent, wat het betekent en hoe je er het beste mee om kunt gaan of om jouw partner of kind beter te begrijpen.

€ 135
17 maart 2024

Familie opstellingen met paarden

Ervaar de kracht van het wetend veld Zondag 17 Maart Max. 6 personen (vergoeding zorg mogelijk, mits je aanvullend verzekerd bent) Zet jouw verleden in een geheel nieuw kader.. vanuit […]

€ 135
24 maart 2024

Kennismakingsochtend opleiding Hsp proffesional paardencoach

Maak van je passie je werk Ben je toe aan een carrière switch.. en heb je een passie voor mens en dier... De paarden De natuur Creativiteit Spiritualiteit Op deze […]

Gratis
apr 2024
07 april 2024

1-daagse hoogsensitiviteit van herkennen naar handelen

Ben je recentelijk tot de ontdekking gekomen dat je Hoogsensitief bent? Sta je aan het begin van een reis naar zelfontdekking en zelfzorg? Dan is deze cursus speciaal voor jou ontworpen.

€ 225,00
14 april 2024

Open praktijkdag Uden

Equizenz doet mee aan de De Open Praktijkdag Uden op 14 april. Hierdoor kun je kennismaken met equizenz.

19 april 2024

Paardenkracht en Hoogsensitiviteit: jouw zielsmissie vinden

In deze 4 daagse cursus gaan we op zoek naar de diepere betekenis van jouw leven als Hoogsensitief persoon. We gebruiken hierbij de krachtige en helende eigenschappen van de natuur en de paarden om jouw ware zelf te ontdekken en te verbinden met jouw zielsmissie.

€ 850
25 april 2024

Hoogsensitiviteit als kracht-dag cursus

Deze vijfdaagse dag cursus (donderdag) is een ideale kans om op een interactieve manier te ontdekken of je Hoogsensitief bent, wat het betekent en hoe je er het beste mee om kunt gaan of om jouw partner of kind beter te begrijpen.

€ 167
mei 2024
12 mei 2024

Kennismakingsochtend Equi-Art jaartraject-leven vanuit je zielsmissie

Tijdens deze info ochtend vertel ik je graag alles over het jaartraject, Wat kun je verwachten. Je gaat zelf deze ochtend al ervaringsgericht aan de slag.

Gratis

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.