Banner-equi-art-jaartraject-hoogsensitief

Op weg naar een stralende bestemming jouw zielsmissie leven

Wil je jouw zielsmissie ten volle leven, leven vanuit je hart,  je authentieke plek opeisen, jouw grenzen beter ervaren en leren aangeven? Ben je klaar om patronen, loyaliteitsconflicten en belemmerende overtuigingen te doorbreken? Verlang je naar meer innerlijke rust en een kalmer hoofd? En ben je bereid om controle los te laten en diepgaand inzicht te krijgen in Hoogsensitiviteit in relatie tot jezelf?

Ben je op zoek naar manieren om jouw bewustzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied te vergroten? Wil je jouw leiderschapsvaardigheden te versterken zodat je jouw unieke plek in zowel werk als privéleven inneemt?

 

Neem dan deel aan dit bijzondere jaartraject

Ontdek een nieuwe wereld voorbij het denken.

  • Stap uit je comfortzone, versterk je intuïtie en verken het onbekende.
  • Doorbreek patronen en leef vanuit vreugde en passie
  • Laat je geest vrij dwalen en ontdek nieuwe perspectieven.
  • Verlies jezelf in de oneindigheid van mogelijkheden die voor je liggen.
  • Laat alle beperkingen los en omarm de vrijheid die in je leeft.
  • Ontdek de kracht van verbeelding en laat je dromen de vrije loop.
  • Stap voorbij de grenzen van het bekende en omarm het avontuur dat op je wacht.
  • Vergroot je bewustzijn en  hervind jouw zelfcompassie 

Paarden reageren op onze emotie, ook al zit deze nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw leiderschap te versterken, gevoel van eigenwaarde, zelf vertrouwen, focus en passie weer naar boven te halen. ze laten je ervaren wat lief zijn voor jezelf betekend. Zij kennen de kunst van het hier en nu en de plek waar alle antwoorden te vinden zijn.

De paarden

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die nodig is om tot jezelf te komen. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in dat moment. De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotioneel en mentale gezondheid.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als Hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Dit gehele jaar zet je jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren.

Spiritualiteit

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Ontdek tijdens jouw spirituele groei en ontwikkeling steeds meer over jezelf en de wereld om je heen. Je wordt bewust van de diepere lagen van je bestaan en je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over het leven en de zin ervan. Dit helpt je om je zielsmissie helder te krijgen en te leven. Je gaat jezelf de ruimte geven aan jouw  sterke innerlijke drang om zin vol te zijn.

Equi&Art jaartraject is een relatief nieuwe benaderingswijze die gefundeerd is op positieve psychologie, systemisch werken, paarden coaching, kunstzinnig coachen, ervaringsgericht leren en het versterken van de autonomie. Met deze benaderingswijze wordt de aandacht gericht  op zaken die direct beïnvloedbaar en veranderlijk zijn, zoals eigen gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet te beïnvloeden zijn, zoals emoties en gedachten. 

Het is een jaar vol uitdagingen om een acceptatie-en erkenningsgerichte houding ten opzichte van onszelf te bewerkstelligen.

Een transitie jaartraject vol zelfontplooiing, persoonlijke effectiviteit en innerlijk bewustzijn op weg naar persoonlijk leiderschap.

Hoogsensitiviteit als potentieel

Het meest fantastische aan Hoogsensitiviteit vind ik de oprechtheid, de intensiteit van het kunnen genieten en er oprecht zijn voor de ander. Dat komt omdat hoogsensitieve personen op een intense manier de wereld om hen heen waarnemen. Dit kan er echter wel voor zorgen dat er sneller stress-en psychisch gerelateerde problematieken ontstaan als iemand nog niet de juiste tools in handen heeft om om te gaan met dit persoonlijkheidskenmerk.

Ondanks motivatie en gedrevenheid zijn specifieke zelfsturingsvaardigheden nodig om eigen koers te kunnen houden. Door nadruk te leren leggen op het versterken van persoonlijke effectiviteit zullen kansrijke mogelijkheden voor het oprapen liggen. 

Na dit jaar heb je de tools in handen om je zielsmissie te leven dat gebaseerd is op autonomie, leven vanuit het hier en nu en leven vanuit je intrinsieke motivatie en potentieel.  

 

Bekijk de gehele documentaire
(40 min)

Tijdens deze info-docu volgen we 4 cliënten op hun persoonlijke ontdekkingsreis tijdens het Equi-Art jaartraject.

Wie gingen jou voor

mariette

Mariette

“Het jaartraject is voor mij een enorm waardevolle levenservaring geweest, ik leef weer vanuit mijn hart. Dit allemaal door de ervaringen met de paarden, creativiteit en het groepsproces die Jolanda vol passie en met een warm hart “spot on” inzet.”

Pascal

 “Ik heb 2x op het punt gestaan om er mee te  stoppen, het was echt niet alleen halleluja. Maar ik ben toch door gegaan en heb ja gezegd tegen mezelf”

Cursus Hoogensitief en paarden-wj

Willem-Jan

“Ik vind het moeilijk om mezelf te laten zien. Bij de paarden kan ik dat heel makkelijk oefenen zonder dat het veel risico’s met zich mee brengt . Zij oordelen niet…..”

familieopstelling, systemisch werken

Barbara

“Ik heb dit jaar als buiten gewoon plezierig ervaren, het is heel erg mooi dat je ook de processen bij een ander ziet, daar haal je steun uit”

Wil je eerst even proeven kom dan naar 1 van de kennismakingsdagen

Samenwerken met:

Leef je zielsmissie

Ben jij er klaar voor om in beweging te komen..
Dan ontstaat de weg Vanzelf

Wacht niet langer totdat je omgeving je deze kans geeft!! Pak nu zelf die kans en zeg JA tegen jezelf. Een goede investering  die de moeite waard is voor NU en voor de langere termijn.

Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier
weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie.

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.