Doe de gratis test

"Ben ik hoogsensitief"

Komen emoties van anderen, negatieve sferen of geluiden heel intens binnen bij je? Kun je de piekerknop niet uitzetten? Raak je snel geïrriteerd? Ben je erg moe en heb je last van stemmingswisselingen? Voel je je vaak ‘anders’ en onbegrepen?

” Het kan heel goed zijn dat je Hoogsensitief bent. Hoogsensitieve personen (HSP) hebben een gevoelige zenuwstelsel en verwerken  informatie zeer diepgaand. Prikkels kunnen daardoor indringender binnenkomen in vergelijking met niet hoogsensitieve personen.”

Denk je dat je Hoogsensititef bent? Dan heb ik een belangrijke videoboodschap voor je:

Wil je testen of je hoogsensitief bent?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt direct een e-mail met de link naar de gratis test.

Binnen 5 minuten weet je of jouw lasten en klachten te maken hebben met een hoogsensitieve persoonlijkheid.

Na deze test ontvang je wekelijks waardevolle tips en informatie over hoogsensitiviteit in je mailbox. Succes met de test!!!

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.