Blog

Jolanda Kleiss

Geschreven door

Comments (6)

 1. Avatar liset says:

  Lieve Jolanda,

  Terwijl ik je triest bericht aan het lezen ben rollen de tranen over mijn wangen. Ik kan het met helemaal voorstellen wat er gebeurd want ik heb ook al meerdere keren de bijzondere kwaliteiten van jou mooie kudde mogen ervaren. Mijn gedachten gaan naar jou uit en naar de kudde maar ook zeker naar kleine woelfie die altijd bij zijn grote vriend Saffier stond. Jolanda heb vooral veel menselijk verdriet saffier was voor vele een bij bijzondere vriend. Dikke kus Liset

  1. Jolanda Kleiss Jolanda Kleiss says:

   lieve Liset, lief van je dat je reageert. Het menselijke verdriet mag er idd zijn.
   De kudde is wel wat in de war merk ik. Vooral de twee kleintjes Kristel en Woelfie, die vormde in de kudde toch samen met Saffier kun eigen kudde. Er is een liedje waarin de tekst is;” Het klomt allemaal goed, wat gt maat af wat de tijd met je doet” dat geloof ik zeker.
   Ik zie je gauw
   Liefs Jolanda

 2. Avatar Hieke Stek says:

  Lieve Jolanda. Je raakt mij hiermee in mijn hart, zoals Saffier harten raakte.
  Ik voel ook de tranen over mijn wangen, gewoon omdat je zo uit je hart geschreven hebt, maar ook omdat ik weet hoe belangrijk Saffier voor jou en anderen was.
  Het was een hele grote warme, sterke harige schouder voor velen. De galante heer ook, met een bijzondere energie.
  Gelukkig hoef je hem niet los te laten, maar je mag hem anders gaan vasthouden: als een mooie en waardevolle herinnering – zoals men zegt bij afscheid. Toch is missen niet gemakkelijk om te zetten in herinneringen. Dat heeft tijd nodig. Dus neem de tijd om te rouwen en dan, stapje voor stapje komen de mooie herinneringen vanzelf.
  Dikke knuffel en sterkte.
  Hieke

  1. Jolanda Kleiss Jolanda Kleiss says:

   Heee Lieve Hieke,

   Dank je voor je lieve woorden van steun, je steun gaat verder dan deze woorden.
   Mooi hoe je het schrijft om hem anders vast te gaan houden… Zo voelt het ook..De tijd zal daarin onze katalysator zijn
   Liefs Jol

 3. Avatar Willy says:

  Hoi Jolanda,

  Wat een mooie tekst heb je toch geschreven. Een tekst die je tot aan je botten raakt. Bij het lezen moest ik paar maal mijn ogen drogen. Tranen rolde over mijn gezicht.
  Helaas ken ik Saffier niet maar door jouw tekst begrijp ik dat het een bijzondere viervoeter is geweest. Echt je maatje. Je grote vriend.
  De leegte is oh zo groot.
  Wat vreemd dat Saffier nu een herinnering is geworden. Hou die herinneringen maar goed vast.
  Mag ik jou en je kudde heel veel sterkte wensen?

  Willy

  1. Jolanda Kleiss Jolanda Kleiss says:

   Dank je Willy, voor je steun en oprechtheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *