Blog

Jolanda Kleiss

Geschreven door

Comments (2)

 1. Avatar sandra vermeulen says:

  hallo,mijn is Chris(tweede naam afk).ik ben nogal heftig hoogsensitief of hooggevoelig,ik bezocht al vanaf mijn 16e allerlei hulpbronnen maar het viel ws niemand op dat ik hoog in mijn emotie zat dus kreeg ik tot nu te horen dat ik een borderliner was of bipolair af ik had adhd,ik heb geen fijn leven achter de rug en alles ging fout,heb mij nooit als 1 van deze aardkloot gevoeld,als kind was ik al zo,lief,op mezelf,ontzettend veel liefde voor dieren,alsnog.Ik voelde me nooit begrepen en hoe ik me ook uitte,het was altijd raar werd mij gezegd.nu ben ik bijna 55jaar en ben er zelf achter gekomen door research dat ik ben zoals ik ben,nl,hooggevoelig.Iedere dag is een strijd voor mij,ik weet bij god niet hoe ik al die emoties,dag in,dag uit onder controle moet brengen,heb 3depressies achter de rug maar heb altijd zelf hulp gezocht en die kreeg ik maar niet,ik ben een beetje opgebrand en wil zo graag onder mensen komen die hetzelfde hebben en hoe ze daar mee omgaan ,ik heb last van lichamelijke klachter,zeker mijn bloeddruk die maar op en neer knalt en ik ben gewoon moe.Ook moe om te leven in deze maatschappij waarin ik niet begrepen word,voor mij is de medemens een raar wezen en voor hun ben ik dat.Ik zou zo graag hulp krijgen van een coach of iets om eens lekker te praten en mezelf kan en mag uiten op de manier hoe ik dat doe.Ik woon in Rotterdam maar hier kun je bijna niet die hulp krijgen die zo noodzakelijk is.Wie kan mij helpen,ik ben er zo aan toe!Groetjes Chris

  1. Avatar Jolanda says:

   Dag Chris, hierbij het antwoord van een collega:

   Hoi ik zit met mijn praktijk Balancing in Rotterdam. Tevens organiseer ik ook elke 2e donderdag van de maand het HSP café Rotterdam
   Mijn website is http://www.balancingpraktijk.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *