Hsp natuur café

een veilige plek voor jou als hsp om jezelf te zijn

Laat de natuur en de paarden jou ontspanning brengen

Hsp-natuur-café-equizenz-Uden

 

Tijdens deze ochtend kun je in een veilige en ondersteunende omgeving in fijne gesprekken met andere HSP’ers praten  over specifieke HSP-thema’s die je bezighouden. We steken ook onze handen uit de mouwen en je bent buiten bezig, in de natuur en met de paarden. Je geniet van hun aanwezigheid en verzorging. Natuurlijk pauzeren we even met een kopje koffie/thee, om elkaar te leren kennen. We sluiten de ochtend af met een creatieve activiteit om onze geest te laten ontspannen en onze creativiteit te stimuleren. De lunch neem je mee van thuis. Kom en ervaar de kracht van de natuur en andere HSP’ers bij het HSP Natuur Café.

HSP Natuur Café: In verbinding met gelijkgestemden

Als hoogsensitief persoon kan het lastig zijn om jezelf te vinden in een wereld die vaak overweldigend en overprikkeld lijkt. Het kan soms moeilijk zijn om in je eigen omgeving de verbinding te vinden met gelijkgestemden die jouw emoties en behoeftes begrijpen. Dan kun je je wel eens alleen of eenzaam voelen.

Maar wat als er een plek is waar je jezelf kunt omringen met gelijkgestemde mensen en de rustgevende kracht van de natuur?

Ik heb goed nieuws, want zo’n plek is er namelijk: het HSP Natuur Café! Dat is een plek waar hoogsensitieve personen samenkomen om te ontspannen, te verbinden en te groeien. Het café vindt grotendeels plaats in de heerlijk geurende buitenlucht, omringd door bomen en zachte groene velden. Je kunt activiteiten ondernemen zoals het verzorgen van paarden, wandelen, of werkzaamheden in de natuur,  terwijl je praat met anderen die begrijpen wat het betekent om HSP te zijn.

De 4 belangrijkste pijlers

Het paard

Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om  je mee te nemen naar het hier en nu. 

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in het moment. De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Je zet jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren. 

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Spiritualiteit

Ontdek tijdens spirituele groei en ontwikkeling steeds meer over jezelf en de wereld om je heen. Je wordt bewust van de diepere lagen van je bestaan en je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over het leven en de zin ervan. Dit helpt je om je zielsmissie helder te krijgen en te leven. Je gaat jezelf de ruimte geven aan jouw  sterke innerlijke drang om zin vol te zijn.

HSP Natuur café: het programma

Hoogsensitief, paarden coaching, psychosociale, hulpverlening, groei, ontwikkeling, ondernemerschap, intake

De ochtend samen opstarten

De ochtend begint met het kennismaken met elkaar en er komen specifiek HSP gespreksthema’s voorbij. We trekken een kaarten en genieten van verschillende veoreM van mediatie. Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers. En tussendoor nemen we natuurlijk ook de tijd om even te pauzeren.

Daarna gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken en onze de groene vingers in beweging brengen. We verzorgen de paarden, waarbij je de mogelijkheid hebt om te leren over het werken met deze prachtige dieren en hoe ze kunnen helpen bij het vinden van innerlijke rust

Vervolgens is er tijd om te wandelen in de natuur en te genieten van de rustgevende kracht van de omgeving. Er zijn speciale thema’s voor elke bijeenkomst die gerelateerd zijn aan HSP en je leert hoe je deze informatie kunt gebruiken om jezelf te ondersteunen en te groeien. Soms wordt er iemand uitgenodigd die bijvoorbeeld mooi aansluit bij het thema van die ochtend en ons verrijkt met zijn/haar kennis en ervaring over dat thema. 

De perfecte plek om te ontspannen

Na een ochtend vol activiteiten is er tijd om creatief bezig te zijn.. Dit kan variëren van het maken van een kunstwerkje tot het delen van verhalen en ervaringen. Door deel te nemen aan deze activiteiten kun je leren om jezelf op een andere manier te begrijpen.

Het HSP Natuurcafé is een geweldige manier om jezelf te omringen met een ondersteunende gemeenschap van mensen die je begrijpen en waar je jezelf kunt zijn. Het is een unieke ervaring om te leren hoe jij jouw hoogsensitiviteit kunt gebruiken als een kracht. Je kunt er ontdekken hoe je jezelf kunt versterken en laten groeien. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe deze ervaring jou kan helpen bij jouw persoonlijke groei!

Deze ochtend is gratis voor MEMBERSHIP leden (met kortingscode) van onze community; van anderen vragen we een kleine bijdrage van € 7,50 per keer.

Hsp-natuur-cafe-Uden-creatief-Hoogsensitief

De data van het HSP Natuur café in 2023 zijn:

1 x per maand op zaterdag van 10.00-14.00 uur komen we samen. 
Jezelf aanmelden is wel handig omdat er maar ruimte is voor 6 tot 8 personen.

10.00-14.00 uur

Mei 13

Juni 17

Juli 22

Augustus 26

September 23

Oktober 28

November 25

December 16

leven vanuit je hart ... met één druk op de knop

 Leef jouw zielsmissie

Geen pieker momenten meer!!

Gun jezelf NU meer rust en harmonie in 12 dagen

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.