individuele opstellingen voor hoogsensitieve personen

Zet jouw  verleden in een geheel nieuw kader

Wat staat je nog in de weg om vanuit je hart te leven.

Een individuele familieopstelling is onderdeel van een ontwikkelingsproces en gaat heel goed samen in een individueel traject. Mocht je  onderzoek willen doen naar je gezin van herkomst en voel je er niet zoveel voor om dit in een groep te onderzoeken dan sluit deze manier goed bij je aan.

Tijdens een individueel traject wordt er dmv het inzetten van opstellingen het bewustwordingsproces vergroot. Het helpt je inzicht te ontwikkelen in onderliggende patronen,  die je belemmeren in je dagelijkse bezigheden.

Plan hier jouw individuele familie opstelling met paarden

Laden...

Wat kun je verwachten?

Een  individuele opstelling werkt op dezelfde manier als een   familieopstelling in een groep. Het verschil is dat we samen naar je systeem van herkomst gaan kijken ipv met een groep. De representanten worden vervangen door de paarden, poppetjes, vloerankers en mijzelf.

Het is lastig wanneer je er zelf niet uitkomt en je een belemmering ervaart. Je hoofd krijgt dit niet helder, het blijft aan je knagen. 

Veel van onze overtuigingen, patronen en gedragingen vinden hun oorsprong in ons gezin van herkomst. Met familie opstellingen kun je onbewuste patronen  zichtbaar maken. Het vinden en innemen van jouw plek zal belemmerende patronen opheffen.

Soms gaan oude patronen knellen en voelt het als een jas die te krap zit. Je voelt je belemmerd om te doen wat je echt wilt. Je bent er zo gewend geraakt dat je niet weet dit te veranderen. Door familie opstellingen kun je je bevrijden van die belemmeringen en het tij keren en je bevrijden van die balast. Jij hebt die keuze om jouw plek op te eisen.  

Binding

Elk individu heeft recht op een plek binnen het systeem, niemand mag vergeten of buitengesloten worden

Ordening

Tussen de leden heerst een bepaalde hiearchie

Balans

Geven en nemen dienen evenreding in balans te zijn

Wat kun je verwachten

 Jouw hulpvraag is de eerste stap en we kijken wat het beste bij je past om mee te werken. Als familie opstellingen je nog wat vreemd is starten we met poppetjes of vloerankers.  Daarna ben je heerlijk buiten midden in de natuur samen met de paarden. Beide ingrediënten zorgen ervoor dat jij op een ontspannen manier inzicht krijgt in jouw systeem van herkomst. Belemmeringen en patronen worden duidelijk. 

Dit kunnen zowel de loyaliteit binnen je familie, relaties en werk zijn als de loyaliteiten die je misschien jezelf hebt opgelegd. Je wordt je bewust van elementen in je leven waar je geen weet van hebt. Deze zijn er wel maar spelen zich af op een onbewust niveau. Door ze te herkennen en erkennen zullen ze je niet meer belemmeren in je dagelijkse bestaan.   

Ook je eigen individuele bewustzijn is een systeem waar ordening, binding en balans plaats vindt. Denk aan de kwaliteiten die je bezit, je schaduwzijdes, je sub-persoonlijkheden. Dit zijn allemaal elementen die onderdeel zijn van jouw individueel systeem.

 

Zet jouw verleden in een nieuw kader

Durf ja te zeggen tegen jezelf

Plan hier jouw individuele familie opstelling met paarden

Laden...

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.