Hoogsensitief-coachen-met-paarden-equizenz-hoogsensitief

Vrijblijvende kennismaking

Voordat je weet waar je aan begint is het belangrijk om te weten  wat een begeleiding bij equizenz inhoudt, waar is het en wie geeft de begeleidingen, hoe lang gaat een traject duren. Wordt het vergoed? Veel vragen waar je antwoord op krijgt tijdens een kennismaking. Dit kennismakingsgesprek neemt ongeveer 30 min. in beslag.

Plan hieronder zelf je vrijblijvende kennismaking in

Laden...

Wat kun je verwachten tijdens deze kennismaking

Een gratis kennismaking zorgt ervoor dat ik een beeld krijg van jouw hulpvraag. Dit gesprek vind plaats tussen de paarden en zal ongeveer 30 min duren. Ik geef je advies over welke begeleiding het beste bij de hulpvraag past.  De individuele begeleidingen en vitaliteits plannen zijn maatwerk en hieraan is een intake-gesprek gekoppeld. Dit geldt tevens voor het jaartraject.

Spreekt dit je aan, meldt je dan aan voor een vrijblijvende kennismaking. Dit doe je heel eenvoudig door zelf in mijn agenda te kijken welke tijden er nog openstaan. Je kunt dan zelf in je eigen agenda checken wat voor jou het beste uitkomt.

 

OP welke dagen en welke tijden kan je jouw kennismaking inplannen?

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

  • S’middags tussen 16.00 en 17.30 uur
 
Kinderen van 7 tot en met 14 jaar
 

Dit verloopt net even iets anders. Nadat u zich heeft opgegeven voor een kennismaking ontvang je van mij een mail met daarin een terugbel afspraak. Hierin bespreken  we kort wat de eventuele hulpvraag is en wat ik voor jullie kan betekenen. Voor kinderen ga ik uit van  15 a 20 min. In deze kennismaking zal ik me vooral richten op het kind en zal ik niet veel ingaan op de behandel methodieken, onkosten en andere praktische zaken, wel zal ik het kind vragen  (mits  dat kan )wat hij/zij hier graag wil leren. Maar ook dit bespreek ik eerst met de ouders/ verzorgers via het telefonisch gesprek. Het doel van deze kennismaking is meer gericht om het kind kennis te laten maken met de paarden, de andere dieren, de plek en mijzelf.

Kennis maken met kinderen tussen de 14 en 18 jaar zal in overleg met de ouders op de zelfde manier plaats vinden.  Alleen zal ik in de kennismaking aftasten wat wel en niet bespreekbaar is.

 
 
 

Plan hieronder zelf je vrijblijvende kennismaking in

Laden...

Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier
weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie.

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.