Wellicht wil je eerst even proeven….

In het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden van het begeleiden: welk traject sluit het beste bij jou aan? Wanneer je twijfelt over welke begeleiding voor jou de beste keuze is, dan geeft het kennismakingsgesprek je meer duidelijkheid. Deze kennismaking zorgt voor meer inzicht in jouw situatie.

 

 

De kennismaking.

Wellicht wil je eerst even proeven…. en zit je vol vragen.
Dan nodig ik je graag uit om eerst kennis te maken met stal Equizenz, de plek, de paarden en mijzelf. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en neemt een half uur in beslag. In dit half uur leg ik je uit wat Equizenz te bieden heeft. Hierdoor krijg je een beeld of Equizenz de juiste keuze voor jou  is op dit moment in je leven. Of je nu moeder, vader, werknemer, werkgever, zelfstandig ondernemer, coach of therapeut bent…… Jij staat centraal. En het begeleidingsprogramma wordt geheel op jou hulpvraag aangepast. De kennismakingsgesprekken zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

 

 

Wat kan je verwachten?

Een kennismaking zorgt ervoor dat ik een beeld krijg van jouw hulpvraag. Dit gesprek vind plaats tussen de paarden en zal  ongeveer 20 min tot een half uur duren. Ik geef je advies over welke begeleiding het beste bij je hulpvraag past.  De individuele begeleidingen zijn maatwerk en hieraan is een intake-gesprek gekoppeld. Dit geldt tevens voor het jaartraject.

Kennismaken met kinderen van 7  en met 14 jaar.

Dit verloopt net even iets anders. Nadat u zich heeft opgegeven voor een kennismaking ontvangt u van mij een mail met daarin een terugbel afspraak. Hierin bespreken  we kort wat uw eventuele hulpvraag is en wat ik voor u en uw kind kan betekenen. Voor kinderen ga ik uit van  15 a 20 min. In deze kennismaking zal ik me vooral richten op uw kind en zal ik niet veel ingaan op de behandel methodieken, onkosten en andere praktische zaken, wel zal ik het kind vragen  (mits  dat kan )wat hij/zij hier graag wil leren. Maar ook dit bespreek ik eerst met u als ouders/ verzorgers via het telefonisch gesprek. Het doel van deze kennismaking is meer gericht om het kind kennis te laten maken met de paarden, de andere dieren, de plek en mijzelf.

Kennis maken met kinderen tussen de 14 en 18 jaar zal in overleg met de ouders op de zelfde manier plaats vinden.  Alleen zal ik in de kennismaking aftasten wat wel en niet bespreekbaar is.

Wanneer vinden de kennismakingsgesprekken plaats?

Van woensdag tot en met vrijdag

  • in de ochtend tussen 9.00-10.00 uur
  • in de middag tussen 16.00 en 17.00 uur

 Afspraken dienen 72 uur van te voren telefonisch afgemeld te worden. 


Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek.


 
Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met het Privacy Statement van Equizenz
Ja, ik ga akkoord

 
 


Inschrijving en ondertekening:Ik schrijf mij in een kennismakingsgesprek ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.


 
 
  

 
 
 
  
  

EquiZenz maakt gebruik van de algemene voorwaarden van KREAC klik hier om ze te bekijken.