Kennismaken

Wellicht wil je eerst even proeven

In het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden van het begeleiden: welk traject sluit het beste bij jou aan?  Wat is je doel? Wanneer je twijfelt over welke begeleiding voor jou de beste keuze is, dan geeft een kennismakingsgesprek je meer duidelijkheid. Deze kennismaking zorgt voor meer inzicht in jouw situatie.

De kennismaking

Voordat je weet waar je aan begint is het belangrijk om te weten  wat  een begeleiding bij equizenz inhoudt, waar is het en wie geeft de begeleidingen, hoe lang gaat een traject duren. Wordt het vergoed? Veel vragen waar je antwoord op krijgt tijdens een kennismaking. Dit kennismakingsgesprek neemt ongeveer 30 min. in beslag.

Plan hieronder zelf je vrijblijvende kennismaking in

Laden...

Graag nodig ik je uit om eerst kennis te maken met stal Equizenz, de plek,  de begeleidingsmogelijkheden, de paarden en mijzelf. Het zal een half uur  van je tijd in beslag nemen. In dit half uur leg ik je uit wat Equizenz te bieden heeft en we bespreken je hulpvraag. Hierdoor krijg je een beeld of Equizenz de juiste keuze voor jou  is op dit moment in je leven. Of je nu moeder, vader, werknemer, werkgever, zelfstandig ondernemer, coach of therapeut bent…… Jij staat centraal. En het begeleidingsprogramma wordt geheel op jou hulpvraag aangepast. De kennismakingsgesprekken zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wil niet individueel kennismaken maar juist  gelijk ervaren hoe het is om gecoacht te worden en onze werkwijze  te ervaren kom dag naar een van de  informatieve ochtenden

Wat kun je verwachten tijdens deze kennismaking

Een gratis kennismaking zorgt ervoor dat ik een beeld krijg van jouw hulpvraag. Dit gesprek vind plaats tussen de paarden en zal ongeveer 30 min tot duren. Ik geef je advies over welke begeleiding het beste bij de hulpvraag past.  De individuele begeleidingen en vitaliteits plannen zijn maatwerk en hieraan is een intake-gesprek gekoppeld. Dit geldt tevens voor het jaartraject.

Spreekt dit je  aan meldt je dan aan voor een vrijblijvende kennismaking.Vul je gegevens in en je hulpvraag, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak met je in te inplannen van een afspraak.  Je kunt  je voorkeuren aangeven.

Wanneer vinden de kennismakingen plaats

Van woensdag tot en met vrijdag

  • in de ochtend tussen 9.00-10.00 uur
  • in de middag tussen 16.00 en 17.30 uur

Voor bedrijven  is deze afspraak onderling in overleg  in te plannen.

Kennismaken met kinderen van 7  en met 14 jaar.
Dit verloopt net even iets anders. Nadat u zich heeft opgegeven voor een kennismaking ontvang je van mij een mail met daarin een terugbel afspraak. Hierin bespreken  we kort wat de eventuele hulpvraag is en wat ik voor jullie kan betekenen. Voor kinderen ga ik uit van  15 a 20 min. In deze kennismaking zal ik me vooral richten op het kind en zal ik niet veel ingaan op de behandel methodieken, onkosten en andere praktische zaken, wel zal ik het kind vragen  (mits  dat kan )wat hij/zij hier graag wil leren. Maar ook dit bespreek ik eerst met de ouders/ verzorgers via het telefonisch gesprek. Het doel van deze kennismaking is meer gericht om het kind kennis te laten maken met de paarden, de andere dieren, de plek en mijzelf.

Kennis maken met kinderen tussen de 14 en 18 jaar zal in overleg met de ouders op de zelfde manier plaats vinden.  Alleen zal ik in de kennismaking aftasten wat wel en niet bespreekbaar is.

Plan hieronder zelf je vrijblijvende kennismaking in

Laden...

Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier
weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie.

Vergroot je  energie level en leef vanuit je kwaliteiten  !!

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.