Systemisch werken met PAARDEN voor Hoogsensitieve personen

Zet jouw  verleden in een geheel nieuw kader

Wat staat je nog in de weg om vanuit je hart te leven.

Bij  systemisch werken gaat het o.a over familiebanden en innerlijke processen. Je verleden heeft je immers gevormd tot de persoon die je nu bent en hoe je bent in relatie tot jezelf en de buitenwereld. Jouw kijk op de wereld heeft zijn oorsprong in het verleden.

Als je dit verleden gaat herkaderen veranderd jou blik op de wereld. 

Tijdens een individuele opstelling wordt jouw bewustwordings proces aangezet dmv het inzetten van systemisch werken met paarden. Het helpt je om inzicht te ontwikkelen in onderliggende patronen,  die je belemmeren in je dagelijkse bezigheden.

Door dit proces aan te gaan zul je kenteken dat je merken de vrijheid gaat ervaren om jouw leven te leven dat van nature bij je past.

Wat kun je verwachten?

We starten met een gesprek waarin we jouw hulpvraag helder krijgen. Daarna ben je heerlijk buiten midden in de natuur samen met de paarden. Beide ingrediënten zorgen ervoor dat jij op een ontspannen manier inzicht krijgt in jouw systeem van herkomst-lees jouw familie. Belemmeringen en patronen worden duidelijk. 

Het mooie van de paarden is dat ze onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen helder maken bij je. Dit proces blijft moeilijk te vatten in woorden omdat het een innerlijke beleving is die jouw aanzet tot bewegen. Dit is voor ieders gevoelswereld weer anders.

Je wordt aangezet om op gevoelsniveau een diepere laag aan te spreken die je steeds dichter naar je eigen bron brengt.

 

 

familie-opstellingen-met-paarden-equizenz-paarden-coaching-hsp-systemischcoachen-uden-hoogsensitief
Equizenz-Hoogsensitief-rust-harmonie-masterclass-hsplearning-systemisch-paardencoaches

Wat krijgt aandacht?

Samen met mijn  kudde maken we jouw belemmerende loyaliteitsconflicten inzichtelijk. Dit kunnen zowel loyaliteitsconflicten zijn binnen je familie, relaties en werk zijn als de loyaliteiten die je misschien jezelf hebt opgelegd. 

Je wordt je bewust van elementen in je leven waar je geen weet van hebt. Deze zijn er wel maar spelen zich af op een onbewust niveau. Door ze te herkennen en erkennen zullen ze je niet meer belemmeren in je dagelijkse bestaan. 

Ook je eigen individuele bewustzijn is een systeem waar ordening, binding en balans plaats vindt. Denk aan de kwaliteiten die je bezit, je schaduwzijdes, je sub-persoonlijkheden. Dit zijn allemaal elementen die onderdeel zijn van jouw individueel systeem.

Veel van onze overtuigingen, patronen en gedragingen vinden hun oorsprong in ons gezin van herkomst. Met familie opstellingen kun je onbewuste patronen  zichtbaar maken. Het vinden en innemen van jouw plek zal belemmerende patronen opheffen.

Soms gaan oude patronen knellen en voelt het als een jas die te krap zit. Je voelt je belemmerd om te doen wat je graag wilt. Je bent er zo gewend geraakt dat je niet weet hoe dit te veranderen. Door familie opstellingen kun je je bevrijden van die belemmeringen en het tij keren en je bevrijden van die balast. Jij hebt die keuze om jouw plek op te eisen.  

Binding

Elk individu heeft recht op een plek binnen het systeem, niemand mag vergeten of buitengesloten worden. Het is de emotioneel lijm die systemen bijeenhoudt. 

Ordening

Tussen de gezinsleden heerst een bepaalde hiërarchie. Door heldere structuur en communicatie kan een ieder zijn of haar plek innemen en een gevoel van stabiliteit ervaren.

Balans

Geven en nemen dienen evenreding in balans te zijn. Het is cruciaal om harmonie te creëren. Het voorkomt overbelasting en verwaarlozing van individuele behoeften. 

Zet jouw verleden in een nieuw kader

Durf ja te zeggen tegen jezelf

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.